MARIJA ŠERIFOVIĆ RAZNIJEŽILA FANOVE NEOČEKIVANOM OBJAVOM: Oko moje najljepše na svijetu...Ovo je njena NOVA LJUBAV! (FOTO)

Aktuelno
MARIJA ŠERIFOVIĆ RAZNIJEŽILA FANOVE NEOČEKIVANOM OBJAVOM: Oko moje najljepše na svijetu...Ovo je njena NOVA LJUBAV! (FOTO)
.

Popularna pjevačica rijetko na društvenoj mreži Instagram dijeli trenutke iz svog privatnog života, ali svaki put kad to učini uspjeva obožavaocima da izmami osmijeh.

marijaig

Marija Šerifović (34) poznata je kao veliki prijatelj životinja. Dugo je njenim domom odzvanjao zvuk njene igre s malenim Robijem, engleskim buldogom koji ju je, nažalost, napustio prije dvije godine nakon duge bolesti i teške operacije.

screenshot-2

— Bio si moj pas. Bio si moj Robi. Bio si moj sin. Bio si moje prase. Moj Lule. I danas si se sa mnom pozdravio i otišao na neko lijepo mjesto. Ja tebe neću zaboraviti nikada, a za utjehu mi je da si živio najljepši mogući zivot i da nije postojalo ništa što za tebe nisam učinila — napisala je tada Marija na Instagramu u potresnoj poruci koji je uputila Robiju.

screenshot-3

Nakon što se oporavila od ovog gubitka, u Marijin dom ušetao je pas po imenu Hak, koji joj je, kako je i sama istakla, vratio osmijeh na lice. Svaki dan s Hakom, inače ponosnim vlasnikom jednog neodoljivog profila na Instagramu, Mariji je zabavan i neponovljiv, a ona s vremena na vrijeme s fanovima podijeli najljepše emocije koje gaji prema svom malom krznenom prijatelju.

— Tulumba moja. Oko moje buljavo najljepše na cijelom svijetu — napisala je Marija u opisu Hakove najnovije fotografije.

Novi.ba/Glossy/Foto: Instagram

Ne propustite