SANJA STANKOVIĆ SE POJAVILA NA IZBORU ZA MIS SRBIJE U PROVIDNOJ HALJINI: Cijela dvorana počela da šapuće, NEUGODNO!!

Show
SANJA STANKOVIĆ SE POJAVILA NA IZBORU ZA MIS SRBIJE U PROVIDNOJ HALJINI: Cijela dvorana počela da šapuće, NEUGODNO!!
.

Model i nekadašnja učesnica "Zadruge" Sanja Stanković pojavila se sinoć na izboru za Mis Srbije za 2019. godinu u vrlo provokativnom izdanju.

Sanja je ušetala na manifestaciju u haljini koja je bila providna u donjem dijelu, te privukla poglede svih prisutnih, koji su između sebe komentarisali Sanjin izgled.

sanja1

Foto:Vesna Lalić/RAS Srbija

- Drago mi je što sam ovdje da podržim naše misice. Bila sam maloprije u bekstejdžu, djevojke su prelijepe, jedva čekam da izađu na scenu kako bi ljudi vidjeli tu ljepotu. Rekli su mi da se pripremim za crveni tepih, ali možda sam malo pretjerala (smijeh). Ne čini ženu lijepom samo spoljašna ljepota, sve je bitno. Uzalud je ako nema unutrašnje ljepote. Što se kaže, spolja gladac, a unutra jadac. Mora da posjeduje sve - rekla nam je Sanja, kojoj je društvo pravila mama.

sanja2

Foto:RAS Srbija

Sanjina partnerka Jovana Tomić Matora prošlog vikenda ponovo se uselila u "Zadrugu".

- Da, ušla je Jovana, nažalost. Kažem nažalost jer mi nedostaje, rijaliti traje 10 mesjeci, to je dug period. Živjela sam sa njom dvije godine, bukvalno smo bile nerazdvojne i normalno je da će mi biti teško. Ali znamo zašto je ušla, pričale smo o svemu tome i ja sam tu da je podržim. Njoj je to posao, njoj je to šesto učešće u rijalitiju, meni to nije posao, ja želim da odem na neku drugu stranu. Posvećena sam muzičkoj karijeri, oformisala sam tim koji radi sa mnom, garantujem da mogu da se oslonim na njih. Jovana je prošle godine zeznula stvari, ja sam ušla, sada sam rekla: "Budeš li nešto loše učinila, ja ne ulazim" - navodi Sanja.

sanja3

Foto:RAS Srbija

Ona i Jovana nedavno su bile na zajedničkom putovanju i obilazile egzotične destinacije, a Sanja se osvrnula na šuškanja da vlada kriza u njihovoj vezi.

sanja4

Foto:Printscreen/RAS Srbija

- Na društvenim mrežama, a i na ulici saznam svašta nešto o sebi svojoj vezi. Nema nikakvog raskida, nikakvog prekida, sve je kako treba. Nedavno smo se vratile sa putovanja, bilo nam je prelijepo - istakla je Stankovićeva.

Novi.ba/Blic.rs

Ne propustite