DARA BUBAMARA PIŠE KNJIGU, A NASLOV ĆE BITI HIT: Srbija plače od smijeha, GLAVNA TEMA NJEN BRAK!

Show
DARA BUBAMARA PIŠE KNJIGU, A NASLOV ĆE BITI HIT: Srbija plače od smijeha, GLAVNA TEMA NJEN BRAK!
.

Pjevačica Dara Bubamara odlučila je da svoj život pretoči na papir i napiše knjigu o svim svojim ljubavnim aferama, muzici, nastupima, provokativnim i nagim fotografijama, a kako sama kaže, već je smislila i naslov.

- Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smjestio prijatelj... I naslov sam odmah znala da će biti „Moji principi“, a vidjet ćete i zašto kada budete čitali - otkriva Dara uzbuđeno za "Kurir", ali još drži u tajnosti kada će spisi ugledati svjetlost dana.

dara-bubamara1

Foto:Printscreen/RTV Pink

Ideja da nakratko postane pisac i svoju intimu podijeli s publikom dobila je zbog ponude francuskih producenata da se nađe u jednom krimi-filmu. U njemu je, da je prihvatila ulogu, trebalo da se pojavi sa reperom di-džej Snejkom i američkim hip-hoperom Big Alijem, ali joj karijera nije dopustila da priušti ovako izazovan zalogaj.

- Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pesama da bih sjedila toliko u Francuskoj. Naročito jer je u filmu trebalo da se pojave svjetske zvijezde di-džej Snejk i Big Ali, koje inače poznajem i preko svog bivšeg supruga Milana - ispričala je Dara za pomenuti medij.

dara-bubamara

Foto:Instagram

Iako nije otkrila da li će u knjizi progovoriti i o suk.obu sa koleginicom Sekom Aleksić, dodala je da će pomenuti lijepe uspomene iz prošlosti.

- Naravno, neću izostaviti ni moj brak sa Milanom, jer mi je to bio lijep životni period sa čovjekom s kojim imam predivnog sina - zaključila je pjevačica.

Novi.ba/Pulsonline

Ne propustite