MEDIJI PONOVO BRUJE O KRISTINI MANDARINI, EVO ŠTA JE SAD URADILA: Ono što će uslijediti za VIKEND ima da se pamti!

Show
MEDIJI PONOVO BRUJE O KRISTINI MANDARINI, EVO ŠTA JE SAD URADILA: Ono što će uslijediti za VIKEND ima da se pamti!
.

Prodavačica mandarina Kristina Penava poziva sve mandarinoljupce da joj se pridruže na novom štandu ispred poznatog shopping centra...

Zbog brojnih kupaca i slave koju je stekla preko noći, prodavačica mandarina Kristina Penava (20) odlučila je uzeti zasluženi odmor i zamijeniti štandu u Bestovju, zabavom u Beogradu.

mandarina1

Foto:Pixsell

I dok su brojni kupci bili tužni zbog toga što je prodavačica otišla s radnog mjesta, Penava, koju na društvenim mrežama prati više od 50 tisuća obožavatelja, objavila je kako se vraća na posao.

mandarina

Foto:Pixsell

Kristina Penava radit će na štandu ispred zagrebačkog shopping centra, a sve poziva da dođu na 'dnevnu dozu vitamina C'.  - Dragi moji mandarinoljupci, organiziran je 'Mandarina event' sa početkom u 9 sati u subotu. Pozivamo vas da dođete na dnevnu dozu vitamina C i na zajedničko druženje i slikanje. Očekujemo vas u što većem broju - napisala je Kristina na društvenim mrežama, a i ovaj put je dala do znanja kako se radi o neretvanskim mandarinama koje su prirodne i neprskane.

mandarina2

Foto:Pixsell

Zbog nje je Hrvatskom zavladala 'mandarinska groznica' jer su svima po društvenim mrežama puna usta mandarina.

Mandarine sam počela prodavati tek prije tjedan dana, kada je počela sezona. Za drugi OPG prodavala sam i lubenice. Valjda sam kupcima zanimljiva jer sam mlada i nova. Mnogi mi kupci ulijeću i pokušavaju me ‘oboriti’. Jedan mi je mladić poklonio čokoladu, a na nju ispisao simpatičnu poruku i svoj broj mobitela. Ma, slađi je on od čokolade - ispričala je najpoznatija prodavačica mandarina.

Kristina je na svom profilu nagovjestila da ovaj vikend počinje povo sa prodajom mandarina, te uputila poruku svojim kupcima da dođu, kupe mandarine i slikaju se s  njom.

kristina-mandarina

Foto:Printscreen,Instagram

Novi.ba/24sata.hr

Ne propustite