Wellness & Spa Malak Regency: dodir znači život… Nagradite svoje tijelo!

Aktuelno
Wellness & Spa Malak Regency: dodir znači život… Nagradite svoje tijelo!
-

Istraživanja pokazuju da čak 90% bolesti nastaje kao posljedica stresa. Ako već ne možemo pobjeći od njega, možemo ga ublažiti i neutralizovati.

2

Najbolji način za to jeste upravo masaža, a uz primjenu opuštajućih eteričnih ulja učinak može biti još bolji. Posjetite Spa by Malak. Hotel Malak Regency nalazi se u Ilidži, na 12 km od Sarajeva, te ima unutarnji bazen, saunu i fitness-centar.

6

U sklopu objekta besplatno su na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište. Opustite se i uživajte u Turskom hamamu ili sauni, napunite baterije energijom u našoj teretani ili zaplivajte u prostranom bazenu.

5

Ekskluzivna wellness ponuda uključuje tretmane za njegu lica i tijela, spa rituale i aranžmane, te usluge personalnog trenera. Kompletan wellness je pomno isplaniran i napravljen kako bi Vam boravak u našem hotelu i gradu bio što ugodniji.

3

 

Izaberite čokoladnu masažu u trajanju od 30 ili 60 minuta i prepustite se profesionalcima hotela Malak Regency 5*!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite