Uživajte u odmoru za dvoje ili sa porodicom u prirodi i hotelu Level Up!

Aktuelno
Uživajte u odmoru za dvoje ili sa porodicom u prirodi i hotelu Level Up!
-

Smješten u srcu olimpijske planine Trebević na 1160 m nadmorske visine okružen je šumskom vegetacijom četinara i bogatim izvorištima pitke vode. Na samo 9 km udaljenosti od centra Sarajeva mirno okruženje Trebevića omogućit će Vam ugodan i miran san nakon iscrpljujućih dnevnih aktivnosti. Ovisno o sezoni, možete uživati u nizu aktivnosti koje pružamo ili možete jednostavno mirno prošetati mnogobrojnim šumskim stazama.

2

Level up (nekadašnji Napretkov dom), hotel i restoran, smješten u srcu olimpijske planine Trebević na 1160 m nadmorske visine okružen je šumskom vegetacijom četinara i bogatim izvorištima pitke vode. Na samo 5km udaljenosti od centra Sarajeva, mirno okruženje Trebevića omogućit će Vam ugodan i miran san nakon iscrpljujućih dnevnih aktivnosti. Ovisno o sezoni, možete uživati u nizu aktivnosti koje pružamo ili možete jednostavno mirno prošetati mnogobrojnim šumskim stazama. Level up je idealan za organiziranje seminara, sastanaka, team-building aktivnosti i drugih vrsta poslovnih događaja.

4

Za preduzeća i organizacije koje trebaju mirno okruženje, ugodnu atmosferu, vrhunski smještaj i odličnu hranu, a sve to po veoma povoljnim cijenama, uvjerit ćete se da je Level up idealno mjesto za to. Raspolažemo sa potpuno opremljenom i modernom konferencijskom dvoranom za 80 učesnika. Naš tim će Vam pomoći kako biste uspješno isplanirali i proveli svaku vrstu poslovnog događanja, te će Vam pružiti stručnu i tehničku podršku pri smao održavanju istih. Rado ćemo organizirati i posebna događanja poput raznih prijema, cocktaila, ručkova i večera, izleta, škola u prirodi i slično.

3

Izaberite opciju za noćenje za dvije osobe ili noćenje za dvije osobe i dvoje djece do 10 godina uz uključen doručak i večeru!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite