NA VJENČANJU MLADI PAR U NOVOM SADU ODUŠEVIO PRISUTNE: Umjesto da okite goste, oni su dobili OVO!

Kiosk
NA VJENČANJU MLADI  PAR U NOVOM SADU ODUŠEVIO PRISUTNE: Umjesto da okite goste, oni su dobili OVO!
.

Za Julijanu i Darija iz Novog Sada 25. novembar prošle godine bio je najljepši i najradosniji u životu – izgovorili su sudbonosno "da" i sa prijateljima i porodicom podijelili sretne trenutke. Ovaj par nije baš tako običan, a ni njihov najsretniji dan nije kao i svaki drugi.
 

Naime, Julijana i Dario odlučili su da dio novca koji su dobili kao svadbeni poklon – daruju napuštenim psima, piše portal Petface.

vjencanje

Foto:Blic.rs

- Pored toga što su mladenci, što je to bio samo njihov dan, oni su riješili da uljepšaju živote i napuštenim, zaječarskim njuskama. Naime, oni su odlučili da na svadbi, goste kite bedževima sa otiskom šape svog kućnog ljubimca Lakija, kog su udomili sa ulice! Sav novac od kićenja stigao je do nas - rekla je za portal Petface.net Ivana iz zaječarskog udruženja “Beta”.

vjencanje-1

Foto:Blic.rs

Kako nam je izjavila, čak 18.500 dinara donirali su ovi “neobični mladenci” i na taj način pomogli da ovo zaječarsko udruženje otplati dio duga za hranu!

– Malo je reći da su nas ovim divnim gestom ostavili bez teksta. Još jednom želimo javno da im se zahvalimo i podsjetimo koliko su humani i divni! Hvala što pomažete da se borimo za njihove živote. Mnoooogo njuškica vas ljubi i želi najdivniju budućnost, dodala je Ivana u intervjuu za Petface.

Ovaj njihov čin je naišao na veliku pažnju na društvenim mrežama gdje su mnogi korisnici komentarisali kako je ovaj jedinstveni čin pažnje veoma lijep, ali i potreban.

Novi.ba/Blic.rs

Ne propustite