PROCURIO PRAVI RAZLOG RAZVODA, ANDREJ SE UPLEO U ŽESTOKE PROBLEME: Anabela ovo nije mogla podnijeti, OSTAVILA GA!

Show
PROCURIO PRAVI RAZLOG RAZVODA, ANDREJ SE UPLEO U ŽESTOKE PROBLEME: Anabela ovo nije mogla podnijeti, OSTAVILA GA!
.

Mada se spekulisalo da ju je bivši suprug varao, povod za rastanak dojučerašnjih supružnika zapravo je Atijasov porok kojeg nikako nije mogao da se riješi.

Ni mjesec dana nakon što su zvanično stavili tačku na svoj brak, Anabela Bukva i Andrej Atijas ne prestaju da intrigiraju medije.

anbela

Foto:Instagram

Iako se mjesecima unazad spekulisalo da im je brak u krizi, njih dvoje uspješno su odoljevali svim izazovima, sve dok početkom septembra vijest o njihovom razvodu nije odjeknula kao grom iz vedra neba. Na vijest se nadovezala nova senzacija jer je Atijas gotovo istog dana pokazao novu izabranicu - Minu Mateljan, sarajevsku starletu. Međutim, nije mu dugo trebalo da javno objasni da mu to nije devojka, već avantura za jednu noć, slobodan da kaže kako će ubuduće sve biti samo prolazne veze, pošto je Anabela jedina prava. To je još više zaintrigiralo našu potragu za istinom, pa je "Kurir Stars" došao do saznanja.

anabela-1-1

Foto:Printscreen

- Njih dvoje jednostavno više nisu mogli zajedno. Tačno je to što oboje pričaju u medijima kako su se svim silama trudili da sačuvaju zajednicu, ali oni su u stvari kupovali vrijeme, jer je taj brak bio osuđen na propast. Andrej nije više bio tako nježan prema Anabeli, naprotiv, postajao je sve grublji jer se sve više odavao al**holu. To je bilo strašno.- priča dobro obavješteni izvor blizak paru za Kurir Stars i dodaje:

anabela

Foto:Društvene mreže

- Nije ni čudo što je odmah isplivala slika Andreja s tom starletom. Kao da je jedva dočekao da se rastanu, valjda je i sam bježao od kuće i problema. Jer nisu njemu jedini problemi bili piće i pritisak medija zbog Lune, njega je mučilo i to što ne može da viđa sina Leona kojeg je dobio iz veze s Jasminom Skender, s kojom je bio prije Anabele. On je odmah priznao to dijete, ali mu Jasmina nije davala da ga viđa, optuživala je Anabelu da joj je preotela muža, napadala ih i podsmijavala im se kako odlaze kod lajfkouča na seanse, a potom i sama išla kod nje da je poduči tim stvarima. I sad zamislite to vrzino kolo u koje se upleo. Navodno je dijete u Zenici s majkom i njenim roditeljima, ali niko ne može da joj uđe u trag. Ma strašno. Tražio je spas u piću, a Anabela je ispaštala - završava izvor.

Novi.ba/Pulsonline

Ne propustite