LEPA BRENA GUBI KOSU, MJESECIMA NE SKIDA PERIKU: Plaća je 500 eura, a evo kako IZGLEDA BEZ NJE! (FOTO)

Show
LEPA BRENA GUBI KOSU, MJESECIMA NE SKIDA PERIKU: Plaća je 500 eura, a evo kako IZGLEDA BEZ NJE! (FOTO)
.

Kako navodi "Srpski telegraf", Lepa Brena polako ostaje bez kose, pa u posljednje vrijeme ne skida perike sa glave, a ima ih u svakom obliku i dužini.

Folk zvijezdu više nigdje ne možete da vidite sa njenom prirodnom kosom, koju,po svemu sudeći, vešto krije da se ne vidi da je u lošem stanju i kako se njeni zalisci povlače sve dublje i dublje.

Naime, Brena se prvi put pojavila sa perikom u oktobru prošle godina i to u Štark areni. Njena prva kosa bila je srednje dužine, blago uvijena, dok je druga perika, koju je promijenila na koncertu, bila kraća varijanta, dosta bujnija, pa je svima bilo jasno da to nije njena prirodna kosa.

brena

(foto: Instagram)

- Brena zaista ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom, koja je sa godinama sve rjeđa i opada joj svakoga dana sve više. Da je višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, ona je to shvatila kada je počela da se selfira svojim novim telefonom. Uplašila se kada je vidjela da sprijeda izgleda kao da je ćelava. Zalisci su toliko duboki da je to zastrašujuće. Neko vrijeme je pokušavala da pusti šiške ne bi li sakrila zaliske, nosila je klipse, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne pomaže. Brena je pala u depresiju i jedno vrijeme je nosila kapice i kačkete sve dok joj njen frizer nije rekao da su idealno rješenje perike, koje su danas toliko uznapredovale da malo ko može i da primijeti da je na glavi vještačka kosa. Iako je ranije nosila perike i nisu joj bile omiljene, Brena je riješila da posluša svog saradnika, pa je naručila dvije za probu. Obe je prošetala u Areni i bila je oduševljena komentarima - kaže izvor blizak folk zvijezdi, pa dalje nastavlja:

66659712-145449293204879-6496159313018393481-n

(foto: Instagram)

- Od oktobra pa sve do danas, dakle, Brena ne skida perike sa glave, pa čak ne ide ni do prodavnice ako na glavu ne stavi neku od desetine koje sada ima. Toliko se izvještila da ih nosi i kada putuje van zemlje i sama ih stavlja, bez pomoći frizera. Prezadovoljna je kada se pogleda u ogledalo. Perike su lagane, pravljene od prirodne kose, sa minimalnim brojem češljića, pa Brena nema osjećaj da joj nešto smeta. Iako je poznata kao štedljiva osoba i da sve voli na protekciju i sa popustom, ona za perike nije žalila para. Svjesna je da što je kvalitetnija i izgleda prirodnije, a samim tim je i udobnija za glavu, ona je skuplja. Tako nijedna njena perika nije jeftinija od 500 eura - završava izvor blizak folk zvezdi koji je dobro upućen u tajne ljepote dive "Grand produkcije".

1brena-upj

(foto: Printscreen)

Lepa Lukić, koja polako gazi devetu deceniju života, već 20 i kusur godina nosi perike i ne žali para za njih.

Naime, kraljica narodne muzike počela je da nosi vještačku kosu u vrijeme kada naše pjevačice nisu ni sanjale da će i one jednog dana biti primorane na ovaj korak. Folk zvijezda ih menja na šest mjeseci do godinu dana. Iako je do sada uglavnom furala kratke perike, Lepa je odlučila da njena posljednja kosa bude uvijena, srednje dužine i neobične boje. Kolege, ali i njeni fanovi, bili su oduševljeni kako Lepa izgleda sa novom kosom, pa je riješila da je ne mijenja neko vrijeme. Ona svoje perike plaća u prosjeku 500 eura, u zavisnosti od dužine.

Kako saznaje "Srpski telegraf", Brena je od Lepe Lukić, koja svako malo menja perike, tražila savjet gdje može da kupi kvalitetnu periku i ona joj je dala preporuke.

Ne propustite