120 MILIONA EURA + ISCO: Real Madrid dovodi novog Galacticosa, s njim bi HARALI EVROPOM

Fudbal
120 MILIONA EURA + ISCO: Real Madrid dovodi novog Galacticosa, s njim bi HARALI EVROPOM
,

Real Madrid vjeruje da će ponuda u iznosu od 120 miliona eura plus usluge bilo Isca ili Alvara Odriozole biti dovoljna da uvjeri Chelsea da proda N’Golo Kantea.

Kante je jedan od najboljih i najkonzistentnijih zvijezda u Premier ligi od dolaska u Leicester na ljeto 2015. godine, a Francuz je od tada pomogao Lisicama i Chelsaeju da osvoje Premier ligu.

busquets-kante

Fantastična sposobnost francuskog internacionalca da prekine igru protivnika i želja da vrati loptu kada je izgubi njegov tim ga je pretvorilo u jednog od najcjenjenijih nogometaša u svijetu, onom koji je sada naizgled zaokupljen od strane Real Madrida.

Prema španskim medijima, Los Blancosi promatraju igrača Chelseaja kao alternativu za Manchester Unitedovog Paul Pogbu, gdje se vjeruje da će klub uvjeriti Plavce da prodaju svoju zvijezdu za 120 miliona eura plus Isco ili Odriozola.

isco-bale-real

S obzirom da im nedsotaje kreativnih mogućnosti u veznom redu, dolazak Isca plus 120 miliona eura ne izgleda kao loš dogovor za Chelsea.

kante

Sjajni veznjak je za vrijeme svog boravka u španskoj prijestolnici pokazao da je jedan od najboljih kreativnih veznjaka, što Chelseaju trenutno nedostaje u prvom sastavu.

Ne propustite