EMINA JAHOVIĆ SE USELJAVA U VILU TURSKOG MILIONERA?! Malo po malo je donosila stvari, a sada su i DJECA tu! RAZDVAJA IH OD OCA?!

Show
EMINA JAHOVIĆ SE USELJAVA U VILU TURSKOG MILIONERA?! Malo po malo je donosila stvari, a sada su i DJECA tu! RAZDVAJA IH OD OCA?!
.

Emina Jahović više ne krije da je u ljubavi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, a sada navodno pjevačica je nedavno upoznala sinove Jamana i Javuza s dečkom.

Osim toga, Emina je na korak do useljenja u vilu svog izabranika, u koju je prenijela i dosta svojih stvari.

– Emina je dugo pokušavala da vezu sa Sadetinom drži u tajnosti, ali kada je shvatila da su njegove namjere s njom ozbiljne i da njihova veza ima budućnost, rešila je da se potpuno prepusti i uživa – počinje priču izvor blizak pjevačici i dodaje:

emina

Foto: Instagram

– Brzo se pokazalo da je u njihovoj vezi sve kao u bajci jer su brzo kliknuli, pa je Emina riješila da pruži priliku takvoj ljubavi. On se veoma trudio oko nje, a najviše joj se svidjelo što je okrenut porodici, baš kao i Emina – kaže izvor i dodaje:

– Međutim, jedino što joj je smetalo jeste to što im na početku veze ni turski, ali ni srpski mediji nisu davali mira. Emina i Sadetin su se na početku veze skrivali od tabloida, a prije dva mjeseca su se dogovorili da to više neće raditi – priča izvor i otkriva da je Emina u posljednje vrijeme sve više vremena provodi u vili svog dečka.

Foto: Express

– Otkako su prestali da se kriju, Emina je svaki slobodan trenutak koristila da bude s njim. Tako je počela malo-pomalo da prenosi svoje stvari u njegovu vilu. Naime, budući da često prespava kod dečka, on joj je predložio da donese neophodne stvari kako bi joj bilo lakše – kaže izvor i objašnjava da pjevačica u prvi mah nije željela da prenosi svoje stvari.

– Pristala je na kraju da donese sitnice, poput četkice za zube, pidžamu, trenerku, šminku… Međutim, jednog dana je došla sa koferom jer je shvatila da kod Sadetina mora da ima više stvari – ispričao je izvor.

Ipak, Eminu je najviše mučilo kako sinove da upozna s milionerom, te je njihov prvi susret organizovala na neutralnom terenu.

-Emina je odvela sinove Javuza i Jamana u park, u kojem im se pridružio Sadetin sa svojom kucom. Ona je bila veoma uplašena zbog njihovog prvog susreta, ali na kraju je sve bilo bolje nego što je očekivala. Kada su probili led i kada je shvatila da sa njima neće biti problema, vidjeli su se još nekoliko puta. Čak je vodila djecu i kod njega u kuću. Sadetin ih je ugostio kao pravi domaćin, pa je i večeru spremio – otkrio je izvor, koji dodaje da je Emina razmišljala da sa Sadetinom dođe u Srbiju na nekoliko dana, kako bi ga upoznala sa svojim bliskim prijateljima.

Mnogi su to shvatili kao pokušaj da djecu povede sa sobom i rastavi ih od oca ali Emina je to oštro demantovala!

Novi.ba/Express

Ne propustite