"Dok sam studirala (medicina) jedna doktorica mi je rekla da će muškarac automehaničar teško da traje s mladom ambicioznom doktoricom"

Kiosk
"Dok sam studirala (medicina) jedna doktorica mi je rekla da će muškarac automehaničar teško da traje s mladom ambicioznom doktoricom"
.

Dok sam studirala (medicina) jedna doktorica mi je bila mentor za neka istraživanja pa smo se zbližile. Tada mi je rekla da će muškarac automehaničar teško da traje s mladom ambicioznom doktoricom.

njemacka-bolnica1

Tad sam joj zamjerila jer i pomislila da nema pojma o ljubavi. Udala sam se za svog mehaničara i lijepo smo živjeli. Onda sam došla toga šta mi je ona rekla. Moj posao, specijalizacijacija, kongresi.. voljela sam ga i dalje, ali na svim domjencima predstaviti mog muža s onakvim rukama bio je apsurd.

tehnicki1

Inače je pametan čovjek, voli sport, poznaje politiku i donekle načitan ali nekako sam se počela malo i stidjeti pa sam izbjegavala i ići na takva mjesta. On nije tamo bio sretan sa mnom, a ja nisam bila sretna da budem doktorica u lokalnoj ambulanti. Rastasmo se bez ispaljenog metka.

Izvor: ispovesti.com

 

BONUS ISPOVIJESTI

 

Dvije sedmice prije nego što sam se udavala moj zaručnik je imao momačku… 

muskarac-pexels
Dogovorila sam se s kumom koji je ujedno i moj dugogodišnji prijatelj da u baru kojeg su iznajmili za zabavu umjesto plesačice dođem ja…  

I tako sam obukla crni korzet i stavila masku da me ne prepozna, a njegovi prijatelji su izašli iz bara kad sam ja ušla tako da ostanemo sami…

ples-svadba-1-696x365 
Otplesala ja svoje i krenula rema njemu da ga poljubim, a on meni reče “ja se ženim za 2 tjedna, ne mogu”.. 

Moj odgovor “nadala sam se da ćeš to reći”… u braku smo 6 godina i volimo se kao i prvog dana.

BONUS ISPOVIJEST

"Muž mi ima najbolju prijateljicu već 10-ak godina. Nudila se da dođe kod nas na odmor ja sam odbijala. 

pregnant

I dopisuju se doslovno svaki dan ali ajde nije mi to tolko smetalo jer smo mi u Njemačkoj a ona u Hrvatskoj. 

pregnant

Pa ono Bože moj ne može me varat barem s njom. Naravno da ja nju nisam bas voljela ali kleo mi se milion puta da izmedu njih nema ništa sem prijateljstva. I kako sam trebala rodit, a imala zeznutu trudnoću ona se ponudila da nam dođe malo pripomoć šta sam ja naravno odbila. Nakon poroda sam nekako popustila da ona dođe na par dana vidjet bebu i tako to.

pregnant

I onda ljudi moji kolko je ona zavoljela to djete ja vam to ne mogu opisati, doslovno kao da je njeno. Ona se brinula o njemu, pazila ga čak i meni pomagala oko svega. Tolko je bila dobra da sam čak ja nju zavoljela.

pregnant

Tako da od tada vjerujem u muško-ženska prijateljstva i više ne ludim sto se dopisuju svaki dan. "

pregnant-nature-mom-696x464

Ne propustite