ISPOVIJEST MLADE KOJOJ JE DJEVERUŠA UNIŠTILA SVADBU: Nasamarila me kao niko, sve sam shvatila kada su mi donijeli fotografije sa VJENČANJA!

Kiosk
ISPOVIJEST MLADE KOJOJ JE DJEVERUŠA UNIŠTILA SVADBU: Nasamarila me kao niko, sve sam shvatila kada su mi donijeli fotografije sa VJENČANJA!
.

Jedna mlada je doživjela veliko razočaranje dok je listala fotografije sa svog vjenčanja. Za sve je bila kriva - djeveruša!

"Vjenčali smo se prije nekoliko meseci. Imali smo mali budžet za svadbu i dobili smo juče fotografije sa vjenčanja. Sjedili smo sretni na kauču i gledali naše fotografije kad smo naletjeli na jednu na kojoj je moja djeveruša sa svojom porodicom, potom na još jednu takvu pa na još jednu pa na još jednu", napisala je nevjesta.

Mlada je sa mladoženjom na kraju izračunala: njena djeveruša i bliska prijateljica i njena porodica nalaze se na 43 slike - od ukupno 300 fotografija koliko sadrži paket koji su platili fotografu.

Razočarana nevjesta je dodala da je veliki broj slika nastao daleko od mjesta gdje je organizovano slavlje što je značilo da su namjerno vodili fotografa na željene lokacije "kako bi dobili svoje uspomene sa njenog vjenčanja".

mladaa

Foto:Profimedia

"Reci joj da ćeš prebaciti fotografije na USB kad plati 15 odsto troškova fotografa", Znači, djeveruša je preotela tvog fotografa za vrijeme koje je potrebno za 43 fotografije? Ponudi fotografu da ćeš mu platiti tri četvrtine njegovog honorara i neka on traži djeveruši ostatak", "Nisi primijetila da djeveruše, njene porodice i tvog fotografa nije bilo tako dugo?", različiti su komentari na mladinu objavu.

mladaa1

Foto:Profimedia

Da postupak djeveruše nije fer, definitivno nije. Ali nije redak. Mnogi ljudi žele da su u centru pažnje i to baš na dan kada neko drugi mora da bude glavna zvijezda.

I što je najgore, vjenčanje je prošlo. Djeveruša je ukrala mladi njeno vrijeme - nepovratno!

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite