MESSI ZAHTIJEVA, VELIKA ZVIJEZDA PODNOSI ZAHTJEV ZA TRANSFER Leo želi da Barcelona dovede OVU MAŠINU! S NJIM MOGU APSOLUTNO SVE

Fudbal
MESSI ZAHTIJEVA, VELIKA ZVIJEZDA PODNOSI ZAHTJEV ZA TRANSFER Leo želi da Barcelona dovede OVU MAŠINU! S NJIM MOGU APSOLUTNO SVE
,

Navodno će Barcelona ići po krilnog igrača Napolija i Italije, Lorenza Insignea u zimskom prijelaznom roku, što dolazi nakon što je Lionel Messi zatražio da klub potpiše novo lijevo krilo.

Klub trenutno ima Ousmane Dembelea i Ansu Fatija koji igraju s lijeve strane napada, međutim, čini se da se ove opcije ne sviđaju Messiju, dok su oba imala problema sa ozljedama u posljednje vrijeme.

fati

Što se tiče Don Balona, argentinski talisman je zatražio da klub dovede pojačanje na lijevoj strani, s tim da je cijena mete Barcelone u ovom trenutku 80 miliona eura, no također je navedeno da će Insigne podnijeti zahtjev za transfer kako bi prešao u Barcelonu. Već su mediji govorili o tome kako je Messi uporan s ovim zahtjevom.

Insigne se uspio etablirati kao jedan od najboljih napadača u Seriji A posljednjih godina, pa je lako razumjeti zašto Barca gleda na njegovo potencijalno potpisivanje.

insigne

28-godišnjak je postigao 38 golova i 25 asistencija u Seriji A, od početka 2016/17. sezone, a impresivan je to rekord kada znate da on igra na lijevom krilu.

Ako Dembele vrati svoju kondiciju i formu, prije nego što se otvori zimski prijelazni rok, Barcelona vjerovatno neće morati da potpisuje Insignea.

insigne2

Francuz je pokazao svoju pravu sposobnost u malim količinama za vrijeme boravka na Nou Campu, a ako uspije to zadržati sljedećih mjeseci nakon povratka sa ozljede, bit će zanimljivo vidjeti da li će Barcelona i dalje biti zainteresirana za Talijana.

(Sport.ba)

Ne propustite