METEORLOZI OBJAVILI ZABRINJAVAJUĆU PROGNOZU, LEDENI TALAS STIŽE U CIJELU ZEMLJU: Spremite se, evo kakav nas vikend očekuje!

Region
METEORLOZI OBJAVILI ZABRINJAVAJUĆU PROGNOZU, LEDENI TALAS STIŽE U CIJELU ZEMLJU: Spremite se, evo kakav nas vikend očekuje!
.

Prema najavama meteorologa, sutra nas očekuje hladno i oblačno jutro

Hladan talas mjestimično praćen slabom kišom, koji je ove nedelje stigao u Srbiju, zadržat će se i narednih dana, najavljuju meteorolozi.

Sljedeće sedmice očekuje nas smjena sunčanih intervala i umjerene oblačnosti uz povremenu slabu kišu. Narednih pet dana maksimalna dnevna temperatura u Srbiji neće prelaziti 18.

kisa

foto: Alo.rs

Prema najavama meteorologa, sutra nas očekuje hladno i oblačno jutro, ali bez padavina.

- Nakon hladnog jutra sa temperaturom od tri do devet stepeni, očekuje nas oblačan dan ali sa slabim sunčanim intervalima. Temperatura će se kretati od 15 do maksimalnih 18 stepeni, dok će u Beogradu najviša dnevna temperatura biti 16 stepeni. Uveče i tokom noći očekuje se naoblačenje u cijeloj zemlji sa mjestimično slabom kišom. Puhat slab južni i jugozapadni vjetar - rekli su iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

kisa01-epa-larry-w-smith-1000x0

foto: Tanjug

U Srbiji će sutra najtoplije biti u Negotinu gdje se očekuje maksimalnih 18 stepeni, dok će na Kopaoniku biti jedan stepen ispod nule. Ljubitelji snježnih padavina moraće da pričekaju jer još uvijek nema najava za snijeg.

Ne propustite