Na njih ne vrijedi potrošiti ni minut vremena: S ovakvim muškarcima život se pretvara u pravu agoniju!

Ljubav
Na njih ne vrijedi potrošiti ni minut vremena: S ovakvim muškarcima život se pretvara u pravu agoniju!
,

Ponekad se ispostavi da partneri nisu onakvi kakvi nam se učine na prvi pogled.

Ako ne obratite pažnju na znakove koji vas upozoravaju, upistićete se u vezu s osobom koja je nepopravljiv slučaj. Kada ga malo bolje upoznate, za tren će se od gospodina "savšenog" pretvoriti u gospodina od kojeg biste trebali da pobjegnete glavom bez obzira.

Ovi muškarci mogu da vam život pretvore u pravu agoniju, zato ih je najbolje zaobići u širokom luku i s njima ne planirati udićnost. Ukoliko se ovako ponašaju na početku veze, s godinama će samo postajati gore.

Muškarac sa niskim samopoštovanjem

Uprkos činjenici da je malo ljubomore normalno, a ponekad može čak i pozitivno da utiče na odnose, jasno je da biti s nekim ko je previše nesiguran u sebe nije dobra ideja.

Što je niže samopoštovanje i samopouzdanje vašeg partnera, to će biti teže prekinuti vezu. Vremenom će vas sve više nervirati njegovo ponašanje i navike, a njegova ljubomora izazvana niskim samopouzdanjem će vas potpuno ugušiti.

Muškarac koji vas ne shvata ozbiljno

Ako i dalje pati za drugom osobom i nije spreman da prstane da živi u prošlosti, činjenica je da se to nikada neće ni dogoditi. Za njega ste samo utjeha i pokušaj da sastavi slomljeno srce, a takav odnos ne vodi nigdje.

Muškarci koji vas ponižava

Ako čini da se osjećate loše pored njega i stalno vam traži mane i ukazuje na njih, on nije čovjek koji zaslužuje vašu ljubav. Svako zaslužuje partnera pored koga će se osjećati poštovano i voljeno.

Muškarac koji misli da je novac moć

Ukoliko zarađuje više od vas i misli da je to njegova moć, bježite od njega što prije. Sve dok on plaća sve račune, misliće da može i vas da ima zahvaljujući količini novca na bankovnom računu. Količina novca nikada nije bila ekvivalent količini sreće.

Muškarac koji postavlja granice

Onaj koji postavlja granice, postavlja zabrane i ultimatume je neko koga biste trebali da ostavite bez razmišljanja. Takvo ponašanje s godinama može postati samo gore.

Sebičan muškarac

Onaj koji misli samo na sebe i ne zanimaju ga vaši problemi je gubljenje vremena. Ukoliko mu nije stalo do vaše sreće onda je on osoba kojoj ne biste tebali da pružite šansu za život u dvoje.

Onaj koji nikada ne priznaje da je pogrešio

S ovakvim osobama ne postoji šansa za kompromis, a on je ključ svake uspješne veze. Ukoliko ne želite da vam se život pretvori u pakao, recite mu zbogom.

(Novi.ba/stil.kurir.rs)

Ne propustite