JESTE LI IKAD SANJALI DA STE TRUDNI: Evo šta to znači, pripremite se na VELIKE PROMJENE

Zanimljivosti
JESTE LI IKAD SANJALI DA STE TRUDNI: Evo šta to znači, pripremite se na VELIKE PROMJENE
.

Snovi o trudnoći simbolizuju da nešto u vašem životu raste i razvija se, a mogu da se odnose i na rođenje nekih novih ideja i na velike preokrete u životu. Trudnice u snovima su simbol lijepih dešavanja koja vam slijede u neposrednoj budućnosti.

Međutim, nekada san o trudnoći ili trudnici jednostavno odražava samo vašu želju da zatrudnite ili strah koji imate od toga. Nešto više o simbolici ovakvih snova o trudnoći možete pročitati u nastavku.

sannnnn
Foto:Shutterstock/Ilustracija

Šta znači sanjati trudnoću i trudnicu?

Sanjati sebe kao trudnicu: Ukoliko sanjate da ste trudni, a to zapravo niste, to je znak da vam slijede lijepa dešavanja u narednom periodu. Ovaj san može da znači i da ćete imati materijalni dobitak ili da ćete započeti novu ljubavnu vezu ili prijateljstvo. Ako se u snu plašite toga što ste trudni, to znači da imate strah od promjena i novih okolnosti koje dolaze. Međutim, ako ste zaista trudni i to sanjate, onda vas vaše unutrašnje biće podsvjesno priprema za ulogu majke. Pored toga, ovaj san može da ukazuje na vaše strahove vezane za trudnoću, porođaj i materinstvo.

sannnn
Foto:Shutterstock/Ilustracija

Sanjati da gubite bebu: San o gubitku bebe ukazuje na to da će neka stvar za koju ste se mnogo založili početi uskoro da propada. Ništa se neće odvijati po planu i bićete razočarani. Moraćete da se odreknete važnih ciljeva jer ćete shvatiti da je vaš trud uzaludan i da je te ciljeve nemoguće ostvariti.

Sanjati svoj porođaj: Ako ste sanjali svoj porođaj, to je znak da ćete vrlo brzo imati neki dobitak i doživeti srećne trenutke. Porođaj može da simboliše i ostvarenje nekih starih ciljeva, započinjanje nove ljubavne veze ili prijateljstva ili pomirenje sa osobom sa kojom ste bili u svađi. Međutim, ako sanjate da ne rađate bebu, nego životinju, predmet ili neko nestvarno biće, to je znak da ćete se uskoro suočiti sa situacijama koje vam nisu po volji. Vi osjećate strah zbog promjena koje slijede jer znate da se nećete dobro snaći u novim okolnostima. Često se dešava da u trećem tromesečju trudnoće sanjate bebu koja nema ljudske osobine. U posljednjem tromjesečju trudnoće mogući su snovi o kitovima, slonovima i dinosaurusima, jer tada tijelo sve više raste i potpuno se mijenja.

sannn
Foto:Shutterstock/Ilustracija

Sanjati da je druga osoba trudna: Ukoliko sanjate da je trudna neka osoba koju poznajete onda je to znak da ćete imati bolje odnose sa tom osobom. Takođe, ovaj san ukazuje na to da će se u životu te osobe dogoditi neke pozitivne promene. Međutim, ukoliko sanjate da trudnica koja vam je poznata plače, to znači da će ta osoba na javi doživjeti neke neprijatne situacije i da će morati da se suoči sa svojim strahovima. Ukoliko se desi da sanjate da je trudna neka nepoznata žena, to znači da ćete imati finansijski dobitak i da ćete biti srećni u narednom periodu.

sann
Foto:Shutterstock/Ilustracija

Sanjati da radite test trudnoće: Ukoliko sanjate da radite test za trudnoću, to ukazuje da počinje nova faza u vašem životu, bilo da je u pitanju emotivni ili poslovni život. Verovatno se pitate da li ste spremni za promjene koje dolaze. San o testu za trudnoću često ukazuje i na to da se plašite da ćete zatrudneti, jer još uvek niste spremni za to.

Ako muškarac sanja da je trudan: Nekada se može desiti da i muškarac sanja da je trudan. Takav san ukazuje na zabrinutost muškarca za svoj budući seksualni život i na strah od gubitka muškosti i potencije. Osim toga, može se desiti da muškarac sanja da je trudan baš u onom periodu kada mu je partnerka trudna. To je samo znak da se muškarac priprema za ulogu oca i da se to reflektuje na njegovu podsvijest.

san

Foto:Shutterstock/Ilustracija

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite