NAKON ŠTO JE MARIJA IZBRISALA SA INSTAGRAMA I NAPISALA JOJ DA JE "LUDO DIJETE", DŽEJLA OBJAVILA SLIKU KOJA SVE GOVORI: Ovakav odgovor niko nije očekivao!

Show
NAKON ŠTO JE MARIJA IZBRISALA SA INSTAGRAMA I NAPISALA JOJ DA JE "LUDO DIJETE", DŽEJLA OBJAVILA SLIKU KOJA SVE GOVORI: Ovakav odgovor niko nije očekivao!
.

Marija Šerifović je otpratila Džejlu Ramović sa Instagrama, a ovo je iznenadilo mnoge, pa i samu pobjednicu "Zvezda Granda". Međutim, ubrzo joj je i sama

Džejla odgovorila na ovaj zbunjujući potez pjevačice.

- O Bože! Otpratila me! Novi ljubimci? Srećno hehe! Šokantno napisala je Džejla.

Marija je uslikala njen odgovor, pa je u opisu napisala "ludo dete".-

marija1marija1

Foto: Instagram

Šerifovićeva ju je od milošte nazvala "ludo dete" u svojoj objavi na društvenoj mreži.

Podsjetimo, njih dvije su toliko bile bliske da su zajedno i nastupale, slikale se, čak je Džejla bila i gošća kod Marije Šerifović u Marbelji.

Šta stoji iza ovog Marijinog poteza, ostaje da se vidi, a Džejla je u međuvremnu objavila sliku koja je oduševila sve njene fanove.

dzejlaaa

Naime, ona nastavlja da gradi svoju muzičku karijeru i sigurno je da o ovome maštaju svi novi takmičari "Zvezde Granda"

BONUS: KAKO JE DŽEJLA IZGLEDALA U PROŠLOSTI

Džejla Ramović iz Goražda pobjednica je showa "Zvezde Granda".

Ona je prije nekoliko mjeseci proslavila svoj 17. rođendan, a njena sestra joj je na Instagramu čestitala ovaj poseban dan.

2

- Ovo malo pile slavi danas 17. rođendan - napisala je ona uz fotografiju iz djetinjstva koja je raznježila sve njene pratioce.

3

- Razmišljam od sinoć... Na neku djecu Bog zaista "spusti" svoju ruku. I sve je jasno. Kristalno jasno. I najbitnije od svega ljudi to uglavnom prepoznaju. Prepoznaju uprkos činjenici da ih sa svih strana "napadaju" raznorazne stravične pojave. Prepoznaju. Osjećaju. Sa druge strane velika većina kao da je zaboravila da se istinski raduje nečemu što dolazi, nečemu što je novo, mlado, nečemu što obećava, nečemu što je iskreno... Ja ne. Ja se radujem. Ja sam srećna!- napisala je Marija Šerifović nedavno za Džejlu.

A ovo je Džejlina majka, od koje je naslijedila ljepotu:

1

Ne propustite