RED KIŠE, RED SUNCA, PA PONOVNO U KRATKE RUKAVE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do subote

Bosna i Hercegovina
RED KIŠE, RED SUNCA, PA PONOVNO U KRATKE RUKAVE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do subote
Danas u Bosni oblačno, a u Hercegovini djelomično vedro Vijesti Prije 3h 0 Kiša se prognozira u prvoj polovini dana, a glavnina padavina u ranim jutarnjim satima. U Hercegovini je moguća grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 17°C, a dnevna između 14 i 25°C. U srijedu u Bosni i Hercegovini djelomično vedro. Lokalno slabija kiša od kasnih poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 15°C, a dnevna između 19 i 24°C. U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno s kišom i pljuskovima. Poslijepodne prestanak padavina. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 17°C, a dnevna između 15 i 25°C. U petak u Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni više oblačnosti prijepodne. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 10°C, a dnevna između 17 i 26°C.

Danas se u Bosni očekuje oblačno, a u Hercegovini djelomično vedro vrijeme.

Kiša se prognozira u prvoj polovini dana, a glavnina padavina u ranim jutarnjim satima. U Hercegovini je moguća grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 17°C, a dnevna između 14 i 25°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini djelomično vedro. Lokalno slabija kiša od kasnih poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 15°C, a dnevna između 19 i 24°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno s kišom i pljuskovima. Poslijepodne prestanak padavina. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 17°C, a  dnevna između 15 i 25°C.

U petak u Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni više oblačnosti prijepodne. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 10°C, a dnevna između 17 i 26°C.

Ne propustite