Kada je mladoženja vidio svoju nevjestu, OTKAZAO JE VJENČANJE: Mlada je htjela da ga testira, a on je sjeo u prvi taksi i ODJURIO

Kiosk
Kada je mladoženja vidio svoju nevjestu, OTKAZAO JE VJENČANJE: Mlada je htjela da ga testira, a on je sjeo u prvi taksi i ODJURIO
.

King Kao (26) je nevjesta iz Kine koja je riješila da se našali na račun svog dečka, ali je za to izabrala vjerovatno najgoru moguću priliku - dan kada su imali zakazano fotografisanje.

King je sebi dodala par decenija i pred budućim mužm se pokazala kao baka. Kako kaže, željela je da provjeri njegovu reakciju na nju i to da li će je voljeti i kada ona bude stara. To je, kaže ona, bio test.

mlado3

Međutim, mladoženjinu reakciju sigurno nije očekivala. Naime, King je željela da zadrži masku i na slikanju i pored mladoženjinih molbi da je skine.

- Ako ćeš me zaista voljeti i za 50 godina kao što tvrdiš, šta je problem da tako izgledam i sad na slikama? - pitala ga je King.

mlado2

Uskoro, rasprava je prerasla u pravu svađu. Međutim, King nije popuštala. Na kraju je frustrirani mladoženja u bijesu slomio naočare i uletio u taksi.

Mlada je u šoku čekala par minuta, verovatno očekujući da je to samo predstava i da će se mladoženja vratiti.

Kada je shvatila da ga nema, čučnula je nasred ulice i zaplakala.

mlado1

Na kraju, i sama je pozvala sebi taksi i otišla kući, dok je internetom ostao da kruži snimak ovog upropašćenog svadbenog fotografisanja.


 

Ne propustite