Našla je u telefonu dokaz PREVARE, IZBOLA GA NOŽEM, ZAPALILA CIGARETU I SLIKALA KAKO KRVARI! Sada ima FANOVE koji traže da bude oslobođena! Razlog je ZASTRAŠUJUĆ!

Aktuelno
Našla je u telefonu dokaz PREVARE, IZBOLA GA NOŽEM, ZAPALILA CIGARETU I SLIKALA KAKO KRVARI! Sada ima  FANOVE koji traže da bude oslobođena! Razlog je ZASTRAŠUJUĆ!
.

Juka Takaoka (21), djevojka iz Japana nanijela je svom dečku nožem brojne povrede po tijelu, nakon čega je mirno sjela pored njega i sa tragovima krvi na sebi, zapalila cigaretu kao da se ništa nije dogodilo.

Prema izveštajima iz policije, ona je zločin počinila u napadu ljubomore, nakon što je prethodno u telefonu svog partnera pronašla slike druge djevojke.

Takaoka iz Tokija u Japanu, bukvalno je iskasapila svog dečka Fobenika Luna. Par koji je zajedno radio u ulici Crvenih fenjera u tokijskoj ulici Kabakidžo, živio je zajedno, a kako se navodi, Takaoka je bila ljubomorna na djevojke koje su flertovale sa njenim momkom.

U jednom od takvih naleta ljubomore i bijesa, ona je izbola Lunu, a potom zapalila cigaretu i pozvala prijateljicu da joj pokaže fotografiju šta je učinila. Luna je hospitalizovan u teškom stanju, a ljekari su mu davali samo 20 odsto šansi da preživi, ali srećom uspio je da preživi.

screenshot-5

Foto:Facebook

Juka je uhapšena 23. maja ove godine, a tokom hapšenja, smijala se pred fotoreporterima. Upravo te njene fotografije usijale su društvene mreže, pošto su mnogi smatrali da je suviše lijepa da bi bila osumnjičena za ubistvo. Zbog te činjenice, na Instagramu se pojavilo desetak naloga sa njenim fotografijama, a sve to u cilju da joj se pruži podrška.

U svom obraćanju novinarima, Luna je naveo kako misli da je njegova djevojka imala prava da ga izbode, kao i da je taj njen čin, poboljšao njegov život.

- Mislim da je postojao razlog da me izbode. Takođe, zahvaljujući njoj i posao mi je procvjetao. Sreo sam i starijeg brata i sestru po prvi put nakon nekoliko godina. Biću veoma srećan ako sa njima ostanem u kontaktu i dalje - rekao je on.

Što se tiče Takaoke, ona je i pored brojnih apela i akcija građana i dalje u pritvoru gde čeka ponovni izlazak na sud. U pokušaju da objasni njenu popularnost, reporter iz Tokija, Kenji Nakano, uporedio je Takaoke sa popularim junacima animea, koji u japanskoj kulturi uživaju visoko mesto.

- Likovi su obično školarci, i s vremenom postaju agresivne ubice. Razlog njene popularnosti na mrežama počiva u ideji da je ona reinkarnacija Iandere, lika iz sveta animea. Takav lik, tipično žensko, pretvara se u ubicu prilikom potrage za ljubavlju – naveo je on.

Prema pisanju lokalnih medija, ona je tokom saslušanja izjavila da je i sama željela da umre nakon što je pokušala da ubije dečka.

- Toliko sam ga voljela, nisam mogla da izdržim. Kada sam ga vidjela krvavog i bez svijesti, i ja sam željela da umrem - navodno je rekla ona.

Novi.ba/Srbija danas

Ne propustite