ŠOKANTNO! Poznata PJEVAČICA na rubu SMRTI! Popila ŠAKU TABLETA a razlog je ZASTRAŠUJUĆ! OBITELJ NE VJERUJE DA SE OVO DEŠAVA!

Aktuelno
ŠOKANTNO! Poznata PJEVAČICA na rubu SMRTI! Popila  ŠAKU TABLETA a razlog je ZASTRAŠUJUĆ! OBITELJ NE VJERUJE DA SE OVO DEŠAVA!
.

Pjevačica Dunja Ilić uspješno se oporavlja u bolnici u Napulju nakon što se, u noći između petka i subote, predozirala lijekovima za smirenje.

Iza pjevačicinog pogušaja samoubistva stoji svađa sa dečkom, tvrdi Dunjin bliski prijatelj.

- Dunja se već nekoliko mjeseci zabavlja sa Italijanom Fredijem, ali u posljednje vrijeme njihova veza je zapala u krizu. Često su se svađali, a to je Dunji teško palo jer je mnogo zaljubljena u njega - rekao je izvor blizak pjevačici i objašnjava šta se desilo u noći incidenta.

dunja-ilic

Foto: Srbija Danas

- Dunjin dečko je bio kod nje te večeri, kada je popila previše tableta za smirenje. Posvađali su se po običaju, a on joj je rekao da želi da razmisli o budućnosti njihove veze. Dunja to nije dobro podnijela, pošto je posumnjala da dečko želi da je ostavi, a ona teško podnosi raskide - kaže izvor i objašnjava da je pjevačica u naletu očaja popila punu šaku tableta.

dunja-ilic-snimak

Foto: Printscreen

- Uključila se uživo na Instagram i svima je rekla šta je uradila. To je bio svojevrsni poziv u pomoć, a ne stvarni pokušaj samoubistva, budući da je svima htjela da pokaže koliko joj je teško. U snimku je stalno ponavljala da će umrijeti, a u jednom trenutku je njen "lajv" pogledao i njen dečko, koji je odmah reagovao - priča izvor i dodaje:

- Kad je vidio u kojem je Dunja stanju, otišao je kod nje i odmah pozvao policiju, a potom i Hitnu pomoć. Srećom, pomoć je stigla brzo, a Dunju su odveli u bolnicu, gdje su joj ispumpali želudac. Sada se uspješno oporavlja - kaže izvor.

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite