Prepustite se odmoru na Makarskoj rivijeri sa smještajem u apartmanima Lovrić i uživajte u pogledu na more!

Kiosk
Prepustite se odmoru na Makarskoj rivijeri sa smještajem u apartmanima Lovrić i uživajte u pogledu na more!
-

Gradac je turističko naselje smješteno u blizini Makarske na pola puta između Splita i Dubrovnika. Stanovnici se tu bave poljodjelstvom, ribarstvom, maslinarstvom i u novije vrijeme turizmom i ugostiteljstvom.

7

Iako je područje Gradca bilo naseljeno u antičko doba, kao urbano naselje se prvi put spominje 1649.god. Danas je poznato turističko mjesto sa svim potrebnim ugostiteljskim i turističkim sadržajem.  

00

Tu se nalazi niz predivnih plaža na kojima možete uživati kupajući se, sunčajući se ili odmarajući se u hladovini stoljetnih borova. Najpoznatija plaža u Gradcu je Gornja Vala koja je ujedno i najduža plaža na Makarskoj rivijeri. Tu se nalaze brojni  arheološki nalazi koji govore o njegovoj prošlosti iz rimskog doba, srednjeg vijeka pa sve do današnjih dana.

2

Posjetite i razgledajte baroknu crkvu (nalazi se u mjestu Podaca, sagrađena je u 18.st.), predromaničku crkvu Sv. Ivana ( nalazi se u mjestu Podaca, sagrađena je u 12.st. i čuva vrijedne detalje tog doba i važna je kulturna znamenitost), baroknu crkvu Sv. Mihovila (sagrađena 1852.g., tu se danas nalaze tri mramorna oltara, stari drveni kip Sv. Roka i kamena krstionica), kamenu kulu (nastala u 17.st., oko nje se nalaze ostatci autentičnih napušteni kuća) i brojne druge znamenitosti.

0000

Ovaj grad ima iznimnu ponudu sportsko rekreativnih sadržaja, tako da ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u tenisu, stolnom tenisu, mini golfu, vaterpolu, fitnessu, ronjenju, jedrenju, sijanju na vodi, jet-ski, odbojci na pijesku, nogometu, košarci i brojnim drugim aktivnostima. Iz Gradca su mogući razni zanimljivi izleti kako u unutrašnjost tako i brodom na obližnje otoke.

4

Apartmani Lovrić, Gradac - Tri dana, dva noćenja za dvije osobe za samo 89 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite