ISPOVIJEST

"Tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete..."

Objavljeno:21.09.2019 - 08:45
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete i da će ići doktoru zbog toga, ali nije željela da se uda, jer je imala jedan propali brak. 

Prošlo je nekih mjesec dana od toga i saznali smo da je trudna. Svi smo bili presretni. Za devet mjeseci je otišla u bolnicu i kada je krenula, zagrlila me je kao nikad do tad i rekla da će nam donijeti jednog anđela. 

t30-pregnant-bride

Ubrzo nam je zazvonio telefon, bila je to moja mama, kroz plač sam čula da je na svijet došla prelijepa djevojčica, ali da sa tetkom nešto nije u redu. Nakon tog razgovora, tetka je živjela još par minuta. Danas ta djevojčica slavi 5-ti rođendan, moji roditelji su je usvojili, i sad imam sestru, koju volim više od sebe same. 

sister11

A od svega toga najviše me usrećuje kad uđe ujutro u moju sobu, legne u moj krevet, zagrli me i pita: Sestrice, voliš li ti mene? Tada mi se oči napune suzama, ali skupim snage, nasmijem se i kažem joj: Najviše na svijetu."

sad4

Izvor: Ispovesti.com

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia