JEZA ĆE VAS PROĆI KAD ČUJETE KAKO JE MALI ZORAN MARJANOVIĆ GOVORIO: Doći će ponovo da nas posjete, oni mogu mijenjati lik (VIDEO)

Aktuelno
JEZA ĆE VAS PROĆI KAD ČUJETE KAKO JE MALI ZORAN MARJANOVIĆ GOVORIO: Doći će ponovo da nas posjete, oni mogu mijenjati lik (VIDEO)
.

Čeka se suđenje decenije, Zoran Marjanović je osumnjičen da je ubio svoju suprugu pjevačicu Jelenu Krsmanoviić prije tri godine.

Marjanović je 1990. godine za "Treće oko" otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu,prenose srbijanski portali.
 
"Astralni svijet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala", započeo je Zoran priču, začuđujuće zrelim načinom izražavanja za dijete osnovnoškolskog uzrasta.

"Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam vidio ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-bijelo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju", nastavio je priču Marjanović, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tijela pozitivnih ljudi.
 
"Tamo sam vidio dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj", poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič.

Desetogodišnji Zoran Marjanović je tvrdio da u astralni svijet stiže tako što se odvoji od svog tijela i kroz oblake dolazi u druge svjetove, kao i da sa tim svjetovima i ljudima ima kontakt i u normalnom stanju.

Pogledajte ovaj snimak:

 

Ne propustite