Oglasio se dečko Dunje Ilić i otkrio šta se zapravo desilo sa pjevačicom: Njen otac je kriv za sve! KAD ČUJETE ŠTA JOJ JE RADIO JOŠ KAO MALOJ DJEVOJČICI život će vam se smučiti

Aktuelno
 Oglasio se dečko Dunje Ilić i otkrio šta se zapravo desilo sa pjevačicom: Njen otac je kriv za sve! KAD ČUJETE ŠTA JOJ JE RADIO JOŠ KAO MALOJ DJEVOJČICI život će vam se smučiti
.

Kontroverna pevačica Dunja Ilić, koja već neko vreme živu u Italiji, napravila je pravu pometnju u medijima objavivši uživo na Instagramu da je popila tablete i da joj je dosta života.

Kako je "Alo!" nezvanično saznao, pevačicu je u petak iza ponoći pronašla italijanska policija koja je došla po anonimnoj prijavi. Dunju su zatekli u besvesnom stanju, a odmah su alarmirali i hitnu pomoć koja je izašla na lice mesta.
Fanovi i mediji su se zabrinuli, a budući da živi u inostranstvu veoma je teško saznati šta se desilo sa pevačicom. Mnogi njeni pratioci su ostavljali poruke na Instagramu tražeći bilo kakvu informaciju.

dunjaaa


"Ljudi, dajte ako je neko od njenih prijatelja ovde ili s njom u kontaktu ili šta god, samo da kaže da je sve u redu, ove stvari nisu za z*jebanciju, nije naivno", napisao je jedan pratilac i ubrzo je dobio odgovor.
"Njen dečko Fredy je napisao na storiju da je sinoć doživeo scenu iz horor filma, ali se završa noć tako što je spasao jednu dušu", stigla je navodno prva informacija o Dunjinom stanju.

dunja2

Podsetimo, Dunja se uključila uživo na Instagramu i rekla je da je umorna i da umire.

"Umirem, plašim se nepoznatog. Molim vas slušajte me, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje. Prestala sam da pijem alkohol pre godinu dana i da uzimam koku. Sad ću da umrem i boli me ku*ac, ako i ne umrem, i tad me boli ku*ac. Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja verujem i dan-danas da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim", rekla je Dunja i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je ona usvojena.
Izvor. alo.rs
 

Ne propustite