3 najdivnije bake na svijetu prema horoskopu: Obožavane, voljene, zauvijek upamćene!

Porodica i zdravlje
3 najdivnije bake na svijetu prema horoskopu: Obožavane, voljene, zauvijek upamćene!
.

Kažite nam u kojem horoskopskom znaku je rođena vaša baka i mi ćemo vam reći kakva je

Vodolija

Ako je vaša baka Vodolija, složićete se sa nama da imate sreće! Nikad vam pored nje neće biti dosadno, jer ona priča najbolje priče na svijetu. Ona će uvijek majstorski da izmisli igru sa kojom će zainteresovati svako dijete. Kada dijete postane starije, baka Vodolije će ga odvesti u bioskop, pozorište, muzej, a sve kako bi ga podstakla da se intelektualno razvija. Baka Vodolija će se uvijek prilagoditi svom unuku ili unuci u bilo kojoj životnoj dobi, i postati im najbolji prijatelj.

Blizanci

Baka u horoskopskom znaku Blizanci uči svoje unuke da budu hrabri, da se ne plaše svojih želja i da imaju mišljenje o svemu. Živi u trenutku, pokušava da živi život "do poslednjeg daha" i svoju porodicu uči tom stavu. Zahvaljujući ovakvom životnom stavu, ona je uvek dobro raspoložena. Ova baka se boji starenja, uvek izmišlja nove aktivnosti kako bi zaokupila svoje i vrijeme svojih unuka.

baka-i-unuka

Foto: GraphiStock

Rak

Bake rođene u znaku Raka su najzgodnije žene na svetu. Njihova vrata su uvek otvorena za rodbinu i prijatelje. Vrlo mlada osoba u znaku Raka, vreme će provesti u domu, sa porodicom. Rakovi uvek sanjaju o složnoj porodici. U početku, žena u znaku Raka je brižna supruga  i majka, a kad dobije unuke njeno srce poraste još za "dva broja".

Uz ovakvu baku problemi ne postoje!

Novi.ba/Stil.Kurir.rs

Ne propustite