OTKRIO STROGO ČUVANU TAJNU, A NIJE SMIO! Miljana dva puta mjesečno mora da izlazi iz Zadruge! Uhvatiće vas JEZA zbog čega

Aktuelno
OTKRIO STROGO ČUVANU TAJNU, A NIJE SMIO! Miljana dva puta mjesečno mora da izlazi iz Zadruge! Uhvatiće vas JEZA zbog čega
-

Miljana Kulić i Ivana Gajić žestoko su se posvađali, pa je Gajić na kraju otkrio nešto što niko nije znao.
 
"Ti si dvorska luda", odgovorio joj je Gajić.

"Ako mi je to najveća mana, onda sam srećan. Ti nisi kompetentna da bilo šta kažeš ili komentarišeš. Što si sujetna? Imamo super relaciju dok ne kažem nešto što tebi smeta. Ja se uvijek šalim na svoj račun. U tvojoj glavi su samo p*deri i k*rve. Što bih ja tebe zvao "ku*vićkom", ja ne umijem tako prosto da se ponašam. Mene ne zanima to što ti pričaš, jer mi nije bitno tvoje mišljenje", pričao je Gajić.

miljana-janjus

 "Neću više da se sprdam sa tobom, pošto te to vređa. Kakav si ti novinar? Ti si ovde rijaliti igrač", uzvratila mu je Miljana.

"Ti ovdje služiš da budeš dvorska luda. Ja sam ovde kao opozit dvorskoj ludi. Tebi je ovdje svaka svađa p*nis", nastavio je Ivan, a Miljana je onda apelovala na čelnike produkcije da osobe gej orijentacije ne ubacuje, na šta je Ivan šokirao sve otkrićem:

"I neka bude što manje učesnika sa "F" dijagnozom. Sudska presuda je bila da moraš dva puta mjesečno da ideš kod psihijatra", vikao je Gajić na šta se Miljana u momentu sledila, o nda je tražila da da dokaz za svoju tvrdnju.

(Kurir.rs)

Ne propustite