Advent u Zagrebu postaje sve bolji! Uz Relax Tours osigurajte svoju posjetu!

Kiosk
Advent u Zagrebu postaje sve bolji! Uz Relax Tours osigurajte svoju posjetu!
-

Zagreb je posljednjih godina u vrijeme adventa postao grad u kojemu je zima življa i toplija, a zabava zagarantovana. Svojim božićnim ugođajem Zagreb se može uporediti s metropolama, može ih i nadmašiti.

3

Zagreb je 2015 prvi put proglašen gradom s najboljim božićnim sajmom u Evropi, a zatim je program postao još zanimljiviji i sadržajniji, pa je istu titulu potvrdio i 2016. i 2017. godine. Božićni ugođaj je organizovan u crkvama, kulturnim institucijama i otvorenim prostorima.

2

Zagreb je glavni i po broju stanovnika najveći grad Hrvatske. Izrastao je iz dva srednjevijekovna naselja na susjednim brdima, građanskog Gradeca i biskupskog Kaptola.

6

Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizije na prosječnoj nadmorskoj visini od 122 m, podno južnih padina Medvedice, na lijevoj i desnoj obali rijeke Save.

7

KRATAK PREGLED PUTOVANJA:
I DAN / SARAJEVO – ZAGREB / 06.12.

Polazak u 23 h (ili po dogovoru) ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja prema Zagrebu sa usputnim zaustavljanjima po potrebi grupe. Noćna vožnja.

000

II DAN / ZAGREB / 07.12.

po dolasku slijedi fakultativni obilazak Zagreba uz pratnju lokalnog vodiča: Trg kralja Tomislava, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, park Zrinjevac, trg bana Jelačića, katedrala, pijaca Dolac, kamenita vrata, trg svetog Marka, crkva svetog Marka, Sabor, Banski dvori, skupština grada, kula Lotrščak, Cvjetni trg, pravoslavna saborna crkva, hrvatsko nacionalno pozorište. Slobodno vrijeme. Oko 14/15 h check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

00000

Uz prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom posjetite Advent u Zagrebu za SAMO 169 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite