KARLEUŠA UGLEDALA ANU NIKOLIĆ U RESTORANU NAKON ŠTO JE SMRŠALA: Prišla joj je i izjavila nešto BRUTALNO, Ana se pokupila i izašla!

Show
KARLEUŠA UGLEDALA ANU NIKOLIĆ U RESTORANU NAKON ŠTO JE SMRŠALA: Prišla joj je i izjavila nešto BRUTALNO, Ana se pokupila i izašla!
-

Jelena Karleuša i Ana Nikolić srele su se oči u oči u jednom restoranu nakon što su prethodno ušle u javni rat upravo zbog kritika koje je JK uputila na njen račun.

Karleuša se izgleda nije pokajala zbog riječi upućenih koleginici pa je ovoga puta bila nemilosrdnija prema njoj, kako prenose beogradski mediji.

karleusa-1

Ana je navodno došla prva, a zatim se pojavila Jelena.

- Ana je došla sa prijateljicom i smjestila se za jedan od slobodnih stolova. Sve je bilo normalno, opušteno su ćaskale, a onda se na vratima pojavila Karleuša sa prijateljima i saradnicima - kaže izvor i navodi da se Ana pravila da je ne vidi da ne bi došlo do konflikta.

Sticajem okolnosti Jelena je dobila mjesto, veoma blizu Ane i odmah joj se obratila.

ana-nikolic

- O Ana, to si ti, jesam ćorava bez naočara, ali kako tebe toliku da ne vidim - rekla je navodno Karleuša, a kada su svi počeli da se smiju ona je nastavila.

- Smršala si dosta, ali treba to još. Debela si i dalje. Ne daj se - rekla je Karleuša, a Ana se navodno samo kiselo nasmijala.

Ana je navodno nakon toga nastavila da jede i odmah je otišla čim je večera bila gotova, a Karleuša je ostala da se zabavlja sa prijateljima.

Podsjećamo, Jelena i Ana su zaratile kada je Jelena uputila javnu kritiku na račun njenog izgleda. Ana je objavila rođendanski video na Instagramu, gdje se žalila na godine, a Jelena je to prokomentarisala.

jelena-karleusa-2-830x0

- Alo, ženo, saberi se i trgni se i budi ono što si uvijek bila, grom - poručila je Jelena, a Ana je brzo obrisala poruku.

(Espreso.rs)

Ne propustite