ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NEPREPOZNATLJIVA: Nakon PORODA sve mršavija, ima SAMO 54 KILOGRAMA! Otkriva šta se DESILO i kako je izgubila SKORO 30 KG ZA DVA MJESECA!

Show
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NEPREPOZNATLJIVA: Nakon PORODA sve mršavija, ima SAMO 54 KILOGRAMA! Otkriva šta se DESILO i kako je izgubila SKORO 30 KG ZA DVA MJESECA!
.

Pjevačica Aleksandra Prijović koja se porodila prije šest mjeseci, uspjela je da vrati djevojačku liniju. Kako kaže, nije joj bilo lako, ali je uspjela da oslabi čak 24 kilograma.

– Sada imam 54 kilograma, a poslije porođaja sam imala 78. Zahvaljujući savetima jedne doktorice, kojih sam počela da se pridržavam samo nekoliko dana nakon što sam se porodila, uspjela sam da uđem u stare pantalone. Sa treninzima sam krenula tek prije par dana – kaže Aleksandra koja želi da pošalje poruku svim mladim mamama koje se bore sa viškom kilograma.

aleksandra-prijovic7-1140x1710

– Sve se može kad hoće. Potrebno je samo da odlučite, potražite pomoć i pridržavate se savjeta stručnog lica. Ja sam štreber kada je riječ o tim stvarima i zaista sam bila ažurna. Rezultati zbog toga nisu izostali – kaže ona.

Rođenje sina Aleksandra promijenilo ju je iz korijena. Iako je njen sin još uvijek mali, voljela bi da mu, kako kaže, podari društvo.

– Voljela bih jako da mu rodim sestru. Jeste još uvijek rano, imala sam carski rez prije samo šest mjeseci, a zna se da žene koje dijete rode na taj način moraju da naprave pauzu bar dvije godine, ali ako me pitate da li bih voljela drugo dijete, da, voljela bih i voljela bih da to bude kćerka – kaže Aleksandra iskreno.

filip-i-aleksandra55

Na pomen sina Aleksandra, osmijeh joj se razvuče preko usana i ne zna šta bi o njemu prvo rekla.

– On je jako dobra beba i sluša sve. Voli da bude sa svima, voli ljude generalno. Nije zahtjevan i nije od onih beba koje plaču kada im priđe neko nov. Navikli smo ga na društvo od rođenja, pa sada može svako da ga uzme u ruke i možemo bez problema da ga ostavimo bakama i dekama na čuvanje. Naravno, najviše voli da je sa mamom i tatom, ali ne buni se ni kada je sa našim roditeljima – kaže ponosno Prija i dodaje:

prijovic-6

– Zubići mu uveliko izlaze. Sada je u fazi da hoće da ustane po svaku cijenu, što je nevjerovatno jer je jako mali za to. Počeo je da sjedi samostalno još prije dva mjeseca, a neka djeca ni sa osam mjjeseci ne mogu da sede sama. Pokušavali smo da ga spriječimo u tome, ali nije bilo šanse. Jednostavno je htio da sjedi i sjeo je i to je bilo to – kaže kroz smijeh lijepa mama.

Nedavno su, kako kaže, njen suprug Filip Živojinović i ona renovirali restoran koji su prošle godine otvorili, te planira da na ponovnom otvaranju svojim prijateljima zapjeva. Dotle, odlazi na nastupe svog djevera Stefana Živojinovića.

stefan

– Stefan je moje srce. Mislim da je svakog dana sve bolji. On je tek zaplovio u ove vode i smatram da mu je potrebno vrijeme i iskustvo. Na početku je karijere i zasad je odličan, a mislim da je svakog dana sve bolji – kaže Aleksandra i dodaj

– Nedavno sam bila na njegovom nastupu, toliko je bila dobra atmosfera i repertoar mu je bio fenomenalan da sam i ja morala da zapjevam. Jako sam ponosna na Stefana. Ima jednu pjesmu koja je toliko dobra, da jedva čekam da je izbaci i da je čujete – kaže pjevačica.

prijovic-4

Aleksandra Prijović napravila je muzički bum sa pesmom „Bogata sirotinja“, a uskoro će fanove obradovati novim numerama.

– Htjela sam da do kraja godine izađe moj novi album, ali izgleda neću stići. Svakako ću izbaciti singl ili dva, ali cijeli album ću objaviti početkom naredne godine.

Novi.ba/Express/Foto: Instagram

Ne propustite