OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA MILJANE KULIĆ: Ovo je krila u svakom REALITIJU, A SADA SE SAZNALO, zadrugari u ŠOKU, EVO KO JE ONA ZAISTA!

Show
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA MILJANE KULIĆ: Ovo je krila u svakom REALITIJU, A SADA SE SAZNALO, zadrugari u ŠOKU, EVO KO JE ONA ZAISTA!
.

Miljana Kulić je trenutno jedan od najjačih rijaliti igrača koji borave u Zadruzi. Podsjećamo da je ona svoje iskustvo stekla u brojnim rijalitijima koji su iza nje, a koji su na neki način i obilježili njen privatni život.

U jednom od rijalitija upoznala je i Ivana Marinkovića, sa kojim je zatrudnila, a na kraju dobila i bebu, malog Željka koji trenutno sa njom boravi u Zadruzi. 

miljana

Ona je pored Marinkovića u rijalitiju imala brojne nesrećne i neuzvraćene ljubavi, među kojima je i Marko Miljković sa kojim se samo družila, ali je u njega bila zaljubljena. 

Poslije njega na red je došao Lazar Čolić Zola koji je prošle sezone ušao u rijaliti Zadruga, sa namejrom da osvoji Miljanino srce. I pored vjeridbe i plana da se vjenčaju u Zadruzi, Miljana i Zola su na kraju raskinuli, a Miljana je još jednom ostala razočarana u ljubav. 

miljana-4

Danas se Saška Karan prisjetila svog iskustava vezanog za Miljanu i podijelila to sa Zadrugarima. 

- Ona je meni prišla sada kad smo ušli sa gardom, kao zdravi se, a gleda u drugu stranu i pravi odstupnicu. Marija mi se žena lijepo javila. Ona je meni pisala često, ali ja nemam vremena sa njom da se dopisujem. A evo kada se porodila recimo odmah sam joj čestitala i u posjetu sam išla, a ona je plakala tada, baš je bila nesrećna - ispričala je Saška i otkrila da Miljana uprkos njenom stavu u rijalitiju ima slabu stranu.

miljana-janjus
 
To je prije nekoliko dana tvrdio i Vladimir Tomović koji je otkrio da se Miljana totalno drugačije ponaša u realnosti, da ima dobrote u njoj, ali da se promeni kada uđe u rijaliti i da bi za novac u rijalitiju sve uradila. 

miljana-kulic-830x0

Ne propustite