SNIMA SE SERIJA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Ostat ćete u čudu kad vidite ko glumi POKOJNU PJEVAČICU, a tek Zorana! (FOTO)

Aktuelno
SNIMA SE SERIJA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Ostat ćete u čudu kad vidite ko glumi POKOJNU PJEVAČICU, a tek Zorana! (FOTO)
.

U novoj seriji "Pjevačica" glavna uloga će biti ponuđena poznatom glumcu Vuku Kostiću.

Kostić ne bi tumačio lik policajca, kao u seriji "Ubice mog oca", već bi mu upravo bio povjeren lik Zorana Marjanovića. Ubijenu pjevačicu, igraće neka od najpoznatijih pevačica sa estrade! Zasad su u opticaju tri mlade pevačice koje likom najviše podsjećaju na ubijenu pevačicu.

 - Vuk Kostić zasad najviše fizički odgovara ulozi Marjanovića. On i trenutno sarađuje sa Antonijevićem, tako da je gotovo izvijesno da će se ova saradnja između njih dvojice nastaviti i u seriji "Pjevačica", koja će sledeće godine krenuti sa snimanjem. Ipak, za drugu glavnu ulogu ove krimi-priče priče nadmeću se tri srpske zvezde koje izgledom najviše podsjećaju na Jelenu - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak rediteljskoj ekipi ove serije.

vuk5

foto: Printscreen

 Uloga bi mogla biti povjerena Aleksandri Mladenović, Tanji Savić ili Aleksandri Prijović, koja se već oprobala u glumi, i to upravo sa Vukom Kostićem u seriji "Ubice mog oca". Povodom ovih saznanja pozvali smo i pomenute pjevačice, koje su rekle da još uvijek nisu dobile nikakve ponude.

4704-tanja-savic-f

foto: Instagram

- Kada bi mene pozvali, nikada ne bih prihvatila takvu ulogu. Bilo bi mi previše stresno da prolazim kroz Jelenin život kada znam šta je sve proživjela - rekla je Mladenovićeva.

Ne propustite