"Muškarac sa kojim sam u vezi jučer je dobio treće dijete - SINA"

Kiosk
"Muškarac sa kojim sam u vezi jučer je dobio treće dijete - SINA"
.

"Muškarac sa kojim sam u vezi jučer je dobio treće dijete…SINA. Oženjen je i već ima dvije kćerke, a sada je dobio i sina.

Baš sam tužna, jer već godinu dana razgovaramo kako sam ja žena koja će mu 100% roditi sina nasljednika. Bolja sam od njegove žene u svakom pogledu i skoro duplo mlađa, ali eto na žalost ona se porodila po treći put i to sa 44 godine.

woman"

Iskreno uplašila sam se da će me zbog toga ostaviti, ono žena mu je rodila sina i tako to, baš sam strahovala, a danas mi je on priredio takav dan da ću ga vječno pamtiti. 4 sata uživanja u… ne smijem napisati, SA NJIM i na kraju kada sam krenula na taksi poklonio mi je takvu ogrlicu da mi je srce stalo na trenutak. Voli me, voli samo mene nakon ovoga danas 100% sam sigurna.

pregnant-woman

Kada je govorio da će ostaviti cijelu porodicu zbog mene iskreno baš i nisam skroz vjerovala, ali nakon ovoga danas. Jedva čekam, rekao mi je da se još malo strpim, jer nije uredu da se razvodi sada kada mu se žene porodila.

couple-in-bed-650x325

Da malo prođe vremena, pa će pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Jedva čekam da bude samo moj i da mu rodim sina, ali IZ PRVOG POKUŠAJA!" 

Ne propustite