TRUDNA KATE MIDDLETON?! PRVO SE OFARBALA U PLAVO, PA URADILA OVU STVAR: Britanska javnost u šoku, EVO ŠTA SE DEŠAVA!

Kiosk
TRUDNA KATE MIDDLETON?! PRVO SE OFARBALA U PLAVO, PA URADILA OVU STVAR: Britanska javnost u šoku, EVO ŠTA SE DEŠAVA!
.

Ovakve vijesti ne mogu dugo da se kriju.

Kejt Midlton jedna je od najslavnijih svetskih mama. Iako je u kratkom roku rodila troje djece, a najmlađi Luis rođen je prošle godine, britanska javnost jedva čeka vijest da je njihova omiljena vojvotkinja ponovo trudna.

Silne nade možda će im se skoro ostvariti jer je jedan detalj možda nagovestio radosnu vijest da Kejt očekuje četvrtu kraljevsku bebu. Naime, novinari i stručnjak za kraljevsku porodicu uvjereni su da je Kejt ponovo trudna i da je to moglo da se nasluti kada je njena kćerkica Šarlot krenula u školu.

kate

foto: Profimedia

Kejt Midlton svaki put prije objave trudnoće napravi vidljivu promjenu frizure, a to je uradila i sada. Kejt je posvetlila kosu i skratila je, baš kao što je uradila i prije objave svih svojih trudnoća.

kate-profimedia

foto: Profimedia

Drugi znak da je vojvotkinja trudna jeste taj što se oslobodila nekih kraljevskih obaveza u sljedećih nekoliko mjeseci. Novinari smatraju da je to uradila jer je u sve tri trudnoće do sada imala jake mučnine u prva tri mjeseca trudnoće, a u prvoj je trudnoći čak završila u bolnici. Možda je Kejt opet u prvom tromjesečju trudnoće pa joj ponovo treba odmor i stalna zdravstvena nega kako bi sve prošlo kako treba.

kate-middleton-duchess-of-cambridge-hair-colour

foto: Profimedia

Iako ta glasina nije potvrđena iz Kensingtonske palate, uskoro će se saznati da li je istinita ili ne, jer se takva vijest ne može dugo skrivati.

Ne propustite