ŠOKANTNA ISPOVIJEST BIVŠE DJEVOJKE ĐOGANIJA: Sa ljubavnicom došao NADROGIRAN, a onda su joj NAPRAVILI PAKAO! HITNA intervenisala! JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU!

Aktuelno
ŠOKANTNA ISPOVIJEST BIVŠE DJEVOJKE ĐOGANIJA: Sa ljubavnicom došao NADROGIRAN, a onda su joj NAPRAVILI PAKAO! HITNA intervenisala! JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU!
.

Gagi Đogani davno je stavio tačku na brak sa pjevačicom Anabelom Atijas.

Nakon propalog braka, on je uplovio u vezu sa Milenom Mikić 2012. godine.

screenshot-6

S njom je bio dvije godine u vezi koja je završila velikim skandalom.

Naime, Milena je optužila u javnosti Gagija da ju je tukao.

– Te noći došao je s djevojčicom od 19 godina. Već s vrata vidjela sam da su oboje drogirani. Pitala sam ga: „Gagi, koga si to doveo u kuću?“ Tu je nastao haos. Krenuo je s vrijeđanjem i batinama. Vukao me je za kosu i udarao pesnicama u glavu. Dok me je on muški udarao, ta djevojka je stajala i gledala. Uspjela sam da pobjegnem u kupatilo i, sva sreća, mobilni sam imala u džepu. Pozvala sam policiju. Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smijem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspjela da pobjegnem – ispričala je Milena za “Kurir” prije tri godine.

gagi

Gagi je priznao krivicu, ali i nju optužio za isto.

– Digao sam ruku na nju, ali to nije baš tako kao što je ona prikazala u medijima. Mi se više ne volimo i između nas ništa ne postoji. Policija mi je rekla da samo sudskim putem mogu da je izbacim iz stana. Ona me je isprovocirala i podigao sam ruku na nju. Milena me je gušila u krevetu, imam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavim – rekao je tada Đogani.

screenshot-5

Milena se nakon toga povukla iz medija, a sudeći po fotogrtafijama sada je bliska sa njegovom bivšom suprugom Anabelom Atijas s kojom trenutno odmara u Grčkoj.

Novi.ba/Express/Foto: Instagram

Ne propustite