KONAČNO ĆEMO SAZNATI KO JE UBICA? Nova serija otkriva sve o ubistvu Jelene Marjanović! Gledaoci će vidjeti  šta se dogodilo na nasipu!

Aktuelno
KONAČNO ĆEMO SAZNATI KO JE UBICA? Nova serija otkriva sve o ubistvu Jelene Marjanović! Gledaoci će vidjeti  šta se dogodilo na nasipu!
.


Nova serija biće samo inspirisana ovim događajem, a scenario će raditi Nataša Drakulić sa timom saradnika!
Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića, koji je, kako je najavio, u martu početi snimanje nove serije "Pevačica".

jelena-zoran-marjanovic


- Scenario će raditi Nataša Drakulić sa timom saradnika. Pokušaćemo da otkrijemo šta se desilo na nasipu. Donećemo novi žanr na male ekrane. I pokazati svet belih magova i vračeva - otkrio je reditelj na konferenciji za medije.

Jelena je nestala 2. aprila 2016, a po pronalasku njenog tela, na njenoj ruci nije bilo burme, koju inače nikada nije skidala.


374397-zoran-marjanovic01-news1-damir-dervisagic-ls

Prema optužnici, Zoran Marjanović je sa sada pokojnom suprugom i maloletnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu, a potom je, po navodima u optuznici, u kanalu ubio.
Nova serija biće samo inspirisana ovim događajem, a premijera će biti najverovatnije tek na jesen 2020. godine.
Izvor: alo.rs

Ne propustite