Savršen i relaksirajući dan provedite na planini u Pino Nature Hotelu!

Aktuelno
Savršen i relaksirajući dan provedite na planini u Pino Nature Hotelu!
-

Hotel Pino Nature nalazi se na planini Trebević, na svega 15 minuta vožnje od povijesne jezgre Sarajeva. Hotel ima halal certifikat. U okviru objekta na raspolaganju su spa centar, restoran u kojem se poslužuju jela bosanske i međunarodne kuhinje te besplatni WiFi.

4

Iz svih lijepo namještenih soba pruža se pogled na netaknutu prirodu na Trebeviću. Sve jedinice sadrže TV sa satelitskim programima, minibar i sef. Također uključuju kupaonicu s papučama, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

5

Gosti mogu besplatno koristiti wellness centar s bazenom dugim 23 metra, dječjim bazenom, 2 saune i fitness-centrom. Uz nadoplatu je moguće dogovoriti nekoliko jedinstvenih masažnih tretmana.

6

Hotel Pino Nature obuhvaća dječji klub i dječje igralište. Hotelski poslovni centar nudi prostranu salu za konferencije kapaciteta za najviše 150 osoba.

8

Hotel Pino Nature smješten je 5,3 km od živahne Baščaršije i 6 km od fontane Sebilj. Međunarodna zračna luka Sarajevo udaljena je 13,5 km. Uz nadoplatu je dostupna usluga prijevoza.

7

Platite samo 39 KM za Wellness ponudu: masaža od 30 minuta + korištenje bazena i teretane za jednu osobu!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite