NIKO NIJE ZNAO U KOLIKOJ BIJEDI JE ŽIVIO Ivan Gavrilović , djeci nije imao da kupi patike: Njegova prijateljica ispričala kako su mu skupljali novac  A ONDA JE SVE ŠOKIRALA ovim detaljem! Ovo je UŽAS!

Objavljeno:16.09.2019 - 17:11
A A A Times Arial

 Ivan Gavrilović se teškom mukom izvukao iz siromaštva

Natalija Trik FX otkrila je da njihov dugogogišnji prijatelj Ivan Gavrilović nije imao dinara, čak ni za patike djeci pa su mu oni pomagali i vodali ga po žurkama.
“Mi smo prijatelji 30 godina, prošli smo toliko toga zajedno, nastupi, druženja, razni životni problemi i da on mom suprugu j*eb majku Šiptarsku” Užas, nisam to od njega očekivala, došlo mi je da ga ub.jem. Da sam mogla, kroz televizor bih tamo ušla kad je počeo da mi vrijeđa muža. A vrijeđao je bogami i mene”, rekla je Natalija za Telegraf prije nego što je i ona ušla u Imaginarijum.

screen-shot-09-16-19-at-05-12-pm

“On, slijepac, priča kako smo ga Sani i ja ukinuli za neki bakšiš. Moj muž mu je pozajmio mikrofon, doveo ga na nastup, ja ga molila da radi sa nama, jedva sam ga natjerala. Vratili ga kući, ni novac za gorivo mu nismo tražili i on zadire da li ja treba da podijelim bakšiš sa mojim klavijaturistom i zamjera mi kao, ma strašno”, pričala je Natalija.

ivan-g

“On je ostao potpuno bez posla. Niko ga nije zvao na gaže, živio je od pokojeg nastupa na kojima otpjeva “200 na sat”. Mi smo mu govorili da mora da se pokrene, da mora da juri nastupe, inače će biti bez dinara ostatak života. Treba sutra djeca da mu traže patike, a on nema dinara u džepu. Vidili smo gdje god smo mogli sa nama i on nam sad ovako vraća. Pa neće tako moći”, rekla je Natalija, ali čim je ušla u Imaginarijum, trojac je zakopao ratne sjekire.

ivan-g

Izvor: ekspresstabloid.ba

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!