Poznatom pjevaču narodne muzike POKUŠALI DA ZAPALE KUĆU! Porodica doživjela pakao! Mislili smo da ćemo živi izgorjeti...

Aktuelno
Poznatom pjevaču narodne muzike POKUŠALI DA ZAPALE KUĆU! Porodica doživjela pakao! Mislili smo da ćemo živi izgorjeti...
.

Pjevača Miroslava Ilića umalo zadesila tragedija!
Kako Skandal saznaje od komšija Miroslava Ilića iz Mrčajevaca, pjevaču umalo nisu spalili porodičnu kuću u selu.

miroslav

- Primjetili smo nekoliko momaka, mislim da ih je bilo trojica, oko ponoći se to desilo - započinje komšija iz Mrčajevaca i dodaje:

- Nosili su kanistere sa benzinom i upaljače. Video sam da polivaju oko kuće benzinom. Ne znam što su to radili i šta im je Miroslav kriv, ali sam siguran da su htjeli sve da spale. Srećom, sve je vidio još jedan komšija i izletio napolje. Čuo sam ga kako viče "Alo, šta radite to, bre?! Što polivate čovjeku kuću benzinom?!" Kad su ga čuli, sva trojica su se uspaničila i rezbježala. Izbjegnut je požar, ali da se sve to desilo malo kasnije kada svi spavamo, sve bi izgorjelo.

miroslav

Svarno ne znam ko bi Miroslavu hteo da naudi, i to ovdje u selu. Sva sreća da on sa porodicom tada nije bio ovdje, nego su bili u Beogradu. On je sa svima dobar, svi ga cijene i poštuju, sigurno niko iz sela nema s tim veze. Moguće da su neki huligani i vandali i da nije ništa lično, nego tako prave gluposti. U svakom slučaju, izbjegnut je požar što je najvažnije - završava komšija priču.
Izvor. republik.rs

Ne propustite