ZOKI ŠUMADINAC JE SAD U BOLNICI, A NIKO NIJE ZNAO DA IMA SINA: Frajer na tatu, evo kako izgleda!

Show
ZOKI ŠUMADINAC JE SAD U BOLNICI, A NIKO NIJE ZNAO DA IMA SINA: Frajer na tatu,  evo kako izgleda!
.

Zoki Šumadinac se javnosti predstavio phesmom "Autotjun" , koja je za kratko vrijeme postala hit. Zoki je ubrzo postao prava internet senzacija, a na njegov račun smišljane su razne pošalice i parodije. Šumadinac tvrdi da posjeduje supermoći, da čisti negativnu energiju, a radi i astrološka predviđanja.

O njegovom privatnom životu se ne zna mnogo, ipak poznato je da ima dva propala braka iza sebe, međutim, ono što je manje poznato, jeste to da je Zoki otac jednog trinaestogodišnjeg dječaka i da je samohani roditelj.

- Ivana sam dobio iz drugog braka. On sada ima13 godina, a njegova majka i ja smo se razveli kada je imao samo 2 godine i od samog starta je pripao meni i sve vrijeme živi sa mnom. Sa mamom se viđa povremeno, kada god on to poželi. Sa njom sam ostao u korektnim odnosima. Čak je nedavno i bila kod nas na nedjelju dana, nemam ja problem sa tim. Za vrijeme mog boravka u Zadruzi, o njemu će se starati moja mlađa sestra, to je sve već riješeno, i pravno regularno. - otkrio je Zoki u razgovoru za Espreso.rs.

zokii

- Ja sam privatno skroz drugačiji. Porodičan sam čovjek, iako se u javnosti predstavljam potpuno drugačije.

(Espreso.rs)

Ne propustite