'KAKAV JE OVO UŽAS NA LICU', NIKO JE NE MOŽE PREPOZNATI: Bila je najljepša, a danas živi u brdima da je niko ne vidi

Kiosk
'KAKAV JE OVO UŽAS NA LICU', NIKO JE NE MOŽE PREPOZNATI: Bila je najljepša, a danas živi u brdima da je niko ne vidi
.

Keli Le Brok, američka glumica u penziji, slavu je stekla kao model, nakon čega je postala najpoželjnija žena u Holivudu osamdesetih godina, zahvaljujući ulogama ljepotica u filmovima "Women in Red" i "Weird Science".

Keli danas ima 59 godina i rijetko se pojavljuje na crvenom tepihu i javnim događajima. Međutim, kada se pojavi ono što prisutni prvo primijete je njeno neprepoznatljivo lice, podvrgnuto brojnim estetskim zahvatima i operacijama. Osim toga, na izgled su uticale i bolesti zavisnosti zbog kojih je glumica mogla da izgubi život.

keli

(Foto: Profimedia)

Keli je sa 16 godina počela da radi kao model, a sa 19 godina je završila na naslovnici prestižnog modnog časopisa "Vogue". Ubrzo potom su stigle prve ponude za filmove i karijera glumice je otpočela u velikom stilu.

Keli je poznata i po turbulentnom braku sa junakom brojnih akcionih filmova Stivenom Sigalom koji je potrajao od 1987. do 1996. godine i sa kojim je dobila troje djece.

dd

(Foto: Profimedia)

"Odlučila sam da napustim Holivud kako bih odgajala djecu daleko od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam željela da gledaju, niti da osjete negativne posljedice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gdje sam doslovno živjela u divljini bez televizora pune 24 godine", izjavila je u intervju za "Closer Weekly" 2017. godine.

keli1

(Foto: Profimedia)

Tada je progovorila i o starenju, ali nije pominjala estetske zahvate i operacije.

"Kada sam nosila titulu najpoželjnije žene nisam toga uopšte bila svjesna, što je ironija. Sada kada sam puno zrelija i naborana, da zapravo imam bore, osjećam se prijatnije u svojoj koži. Sretna sam sa sobom", zaključila je Keli.

Ne propustite