OVE STVARI POGREŠNO RADIMO CIJELI ŽIVOT! Ko bi rekao da ne znamo ispravno otvoriti ni COCA-COLU?! A tek kada čujete ostalih 9 stvari... kao da smo se rodili NA DRUGOJ PLANETI!

Kiosk
OVE STVARI POGREŠNO RADIMO  CIJELI ŽIVOT! Ko bi rekao da ne znamo ispravno otvoriti ni COCA-COLU?!  A tek kada čujete ostalih 9 stvari... kao da smo se rodili NA DRUGOJ PLANETI!
.

Neke od ovih stvari cijelog života radimo pogrešno ili suprotno od onog kako su zamišljene, neke samo nepraktično, a neke od stvari na listi su zgodni trikovi koji vam možda nikada nisu pali na pamet.

U svakom slučaju, otkrijte što ste radili pogrešno.

1. ČIŠĆENJE MIKSERA

Ne perite ih kao čaše već u mikser ulijte vodu, sredstvo za čišćenje i uključite ga.

2.SLUŠALICE

Iako će i dalje ispadati iz ušiju jer su prokleto nepraktične, postoji malo sigurniji (i ispravan) način nošenja bubica.

slujke-13112016-sreen

3.SLAGANJE MAJICE

Ako želite uredno složene majice, a mučite muku s tehnikom, ovo djeluje kao vjerojatno najbolji način koji smo uspjeli pronaći.

4. ŠKOLJKE

Ne postoji gora stvar od hermetički zatvorenih "blistera" ili "školjki" s kojom svi nepotrebmo mučimo muke još od dana kada ih je Sotona izmislio. No, ako pored sebe nemate skalpel ili škarice, otvarač za konzerve je daleko najbolji način da ih otvorite. 

skoljka-13112016-sreen

5. REZANJE CHERRY RAJČICA

Dva tanjura i nož i skratili ste posao

cherry-13112016-sreen

6. PEČENJE SLANINE

Svi volimo prženu slaninu, ali poslušajte mudri savjet tisuća profesionalnih kuhara koji vam savjetuju da slaninu ne pržite na tavi već u pećnici. Bolje je, ispeći će se ravnomjernije, a i urednije je.

7.REZANJE TORTE

Ako ne namjeravate tortu pojesti do kraj, ne postoji razlog da je režete na krajevima jer će se nepotrebno osušiti.

torta-13112016-sreen

8.BICIKLIRANJE U SUKNJI

Samo je jedan način da bicikliranje u suknji pretvorite u užitak. Dovoljna je kovanica i gumica. 

9.ZATVARANJE VREĆICA NPR ČIPSA

Ako nemate kvačicu ili onu naljepnicu koja se (ponekad) nalazi na vrećici, ovo je najbolji način.

vrecka-13112016-sreen-1

10.KOKICE IZ MIKROVALNE

Ako ih ne presipamo u zdjelu, svi ih otvaramo na vrhu vrećice, ali to ostavlja previše masti i soli na rukama. Rješenje je jednostavno - vrećice grickalica otvorite po dužini i pretvorite ih u "zdjele".

kokice-13112016-sreen-1

Novi.ba/Virealno

Ne propustite