ZAVIRITE U LUKSUZNI STAN BRENINOG SINA, SPAVAĆA SOBA "GRMI": Momački raj od 100 kvadrata, ali jedan DETALJ je svima privukao pažnju! (FOTO)

Show
ZAVIRITE U LUKSUZNI STAN BRENINOG SINA, SPAVAĆA SOBA "GRMI": Momački raj od 100 kvadrata, ali jedan DETALJ je svima privukao pažnju! (FOTO)
.

Stefan Živojinović, poslije svog rođendana u maju, odselio se od roditelja Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a novi dom opremio je jednostavno, bez mnogo detalja.

Otkud to da si odlučio da se iz porodične vile na Bežanijskoj kosi preseliš u stan?

- Mislim da svako ko dođe u dvadesete godine o tome razmišlja. Otkad sam otišao sa 19 u Ameriku, navikao se na samostalni život. Kada sam se vratio, tražio sam neko dobro mjesto da pređem.

Stan je na odličnoj lokaciji, minimalistički sređen, baš pravi momački...

- Da, ja ne volim da trpam stvari. Ono što je meni najbitnije jesu čaše za piće, kuhinja za klopu, dnevna soba za društvo i spavaća soba.

Neko bi rekao da je tvoje preseljenje znak da uskoro želiš da se ženiš?

- Nisam još našao partnerku za ženidbu.

Pa, dobro, ali sigurno dovodiš neke simpatije?

- Samo prijateljice i prijatelje (smijeh).

1985817-1605-damir-dervisagic-5-ff

foto: Damir Dervišagić

Da li te posjećuju Brena i Boba?

- Bili su nekoliko puta, uglavnom kad spremam večeru. Ja ne dam nikom da mi se meša u kuhinji, može tata, ali ostatak ekipe ne.

Jesu li ti pomogli novčano oko kupovine stana?

- Pola oni, pola ja. Njima je drago da pomognu, kao i svakom roditelju.

Šta su rekli kad su videli kako sve izgleda? Jesi li sve sredio po svom ukusu?

- Nešto po svom ukusu, nešto ne. Uglavnom je bilo da se što pre sredi i bude gotovo, zasad je okej. Rekli su mi da je fenomenalno i da je taman koliko mi treba. Šta bih ja sad kupovao dodatne stvari samo da bih nešto ubacio što mi ne znači?

A jesi li nešto ponio iz porodične kuće?

- Od suvenira ne, jedino što sam poneo su lonci, šerpe i klavir.

Sviraš li taj klavir koji ti stoji u gostinskoj sobi?

- Nisam nekoliko mjeseci svirao, ali planiram da sednem da se pozabavim time jer, ipak, to je ta druga stvar koju najviše volim. Htio sam u toj sobi da napravim mali studio, ali vidjeću, o tom - potom. Ovo je zasad super.

1985821-1605-damir-dervisagic-6-ff

foto: Damir Dervišagić

Da li bi se oprobao u nekom filmu, kao što je nekad to učinila tvoja majka, ili nedavno tvoja snajka Aleksandra Prijović?

- To je polje koje treba dobro naučiti i pozabaviti se tim, ali što da ne?

Kako komšije reaguju na tebe, da li te prepoznaju?

- Da, čak mi je rekao jedan prijatelj da su ljudi čuli da i ja tu živim. Uglavnom me klinke zaustavljaju i traže slikanje ili autogram na nastupima, ali u komšiluku ne.

(Izvor: Kurir.rs)

Ne propustite