HRVATSKA U SUZAMA, POGINUO NOGOMETAŠ, A ONDA SU JAVILI JOŠ JEDNU UŽASNU VIJEST: Otkriveni svi detalji, PRETUŽNO

Aktuelno
HRVATSKA U SUZAMA, POGINUO NOGOMETAŠ, A ONDA SU JAVILI JOŠ JEDNU UŽASNU VIJEST: Otkriveni svi detalji, PRETUŽNO
.

U teškoj nesreći kod Požege poginuo vojnik i nogometaš, otkriveni novi detalji
Velika tragedija dogodila se sinoć na prometnici u Vidovcima. 

Oko 21 sat u tamošnjoj Ulici Stjepana Radića poginuo je 27-godišnjak iz Gradca pokraj Pleternice. Na njega je naletio Audi slavonsko-brodskih registarskih oznaka, a unatoč pokušajima liječnika da ga reanimiraju, nesretnom mladiću nije bilo spasa.

Portal sportalo.hr javlja kako je u teškoj nesreći poginuo Ivica Zeba, nogometaš Požege. Ivica Zeba bio je i djelatnik Hrvatske vojske, odnedavno s činom skupnika, premješten u požešku vojarnu.

93875-policija-f

Kako se doznaje, u trenutku nesreće Zeba je bio na hodočašću biciklom u Međugorje sa suprugom. Ona je uspjela izbjeći udar automobila.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada je osobni automobil marke „Audi“ slavonskobrodskih registarskih oznaka, krećući se iz Požege prema Pleternici, vozilom zahvatio biciklista koji se kretao u istom pravcu.

policija

"Nosio ga je nekoliko stotina metara na autu. Udarac je bio toliko jak da je dečko ostao na mjestu mrtav", kažu potreseni mještani Vidovaca za Požega.eu.

Vozilo je potom sletjelo s kolnika te udario u ogradu ispred jedne obiteljske kuće. Na mjesto nesreće ubrzo su stigle ekipe Javne vatrogasne postrojbe grada Požege i Hitne medicinske pomoći, no mladiću nije bilo pomoći.

Izvor: index.hr

Ne propustite