Ljeto nije još gotovo! Luksuzni odmor vas čeka u Villi Vjeka na raskošnom otoku Brač!

Kiosk
Ljeto nije još gotovo! Luksuzni odmor vas čeka u Villi Vjeka na raskošnom otoku Brač!
-

Villa Vjeka nalazi se na zapadnom dijelu slikovitog naselja Sumartin na Braču. Radi se o tradicionalnoj dalmatinskoj kamenoj kući, obnovljenoj 2011. godinete opremljenoj autentičnim namještajem. Smještaj ville Vjeke u unutrašnjosti Sumartina nudi vam savršenu priliku da upoznate težački dio života ovog otoka. Ova tradicionalna dalmatinska kamena kuća ističe se starim drvenim namještajem iz prve polovice 20. stoljeća. Pobuđujući osjećaj bakinog doma, ali nudeći istovremeno sve moderno što vam treba, villa će učiniti da poželite zauvijek ostati ovdje.

2

Ova šarmantna vila može komodno ugostiti 8 do 10 osoba. U prizemlju se nalazi kuhinja / blagovaonica / dnevna soba, zasebni wc, jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom te lijepi vrt s mediteranskim raslinjem s vrtnom terasom s bazenom. Gornji kat ima 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, 2 balkona i namještenu veliku terasu s prekrasnim pogledom na more. 2 bračna kreveta su spavaćim sobama su dimenzija 180 x 190 cm; 1 bračni krevet 184 x 190 cm te dva twin kreveta za 2 osobe veličine 90 x 190 cm. Prizemlje i prvi kat povezani su sa vanjskim stubama. Na raspolaganju vam je i vanjski dječje igralište i stolni tenis.

7

Susjedstvo joj čine male kamene kuće usred maslinika, voćnjaka i vinograda, truda naših otočana čija se ljubav ogleda u svakom stablu i grmu. Iako male udaljenosti do najbliže plaže (200 m), možete se okupati i u bazenu koji dominira vanjskim dijelom kuće, a ako ste došli s djecom, mogu se poigrati na livadici ispod kuće napravljenom samo za vaše najmlađe. Odmor, mir, svježi zrak i ugođaj doma, a blizina centra (100 m), odvesti će vas na rajsko putovanje ovim krajem.  

8

Tri noćenja za 8 - 10 osoba u luksuznoj vili platite SAMO 699 KM! Zagarantovan odmor!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite