POZNATI PJEVAČ SE ODLUČIO NA KETO DIJETU: Izgleda NEVJEROVATNO, kilogrami su se BUKVALNO ISTOPILI, a u ovome je TAJNA! Obavezno POGLEDAJTE!

Zdrav život
POZNATI PJEVAČ SE ODLUČIO NA KETO DIJETU: Izgleda NEVJEROVATNO, kilogrami su se BUKVALNO ISTOPILI, a u ovome je TAJNA! Obavezno POGLEDAJTE!
.

Milan Stanković drastično je smršao i sve iznenadio svojom transformacijom. Milan se nakon dužeg vremena pojavio na jednom javnom događaju, dok su sve oči bile uprte u njega jer izgleda kao da se “prepolovio”.

hello-zurka-foto-a-nalbantjan-217-830x0-683x1024

Foto:  A. Nalbantjan

– Majka mi je pomagala u čitavom režimu moje transformacije. Volim da se pred neki projekat promijenim, i uživam u tome, što me motiviše.Nekako, igram se svega, i muzike i vizuelno. Uskoro idem u Ameriku gdje ću nastaviti sa radom, tako da se nadam da ću sve spakovati. Imam jedan jako bitan projekat koji je meni vrlo drag, moja produkcija je napravila audiciju za pjevačice i di-džejeve i mijenjamo potpuno konceprt nastupa uživo. To će biti emitovano kada dovršimo i sa novim i lijepim projektima ću se pojaviti – kaže Stanković.

Pjevač je otkrio i kako je uspio da svoju liniju dovede do savršenstva i rješi se viška kilograma.

Ja sam na “keto” dijeti, tako da je to ono za šta sam se odlučio. Trening, trčanje, dobar san, plivanje… I to mi je prijaloNe znam koliko sam smršao niti bih da licitiram sa tim, ukoliko neko nema prijedlog da reklamiramo neke tablete za mršavljenje, pa da plate – rekao je Milan.

hello-zurka-foto-a-nalbantjan-230-830x0-683x1024

 Foto: A. Nalbantjan

U prilogu pogledajte šta je zapravo keto dijeta i kako funkcioniše:

Novi.ba/Express/Zdravlje

 

Ne propustite