Žena je rodila trojke ali TRI BRATA SU BILA RAZDVOJENA NA ROĐENJU: Kada su se napokon sreli, otkrili su da su dio jedne strašne priče

Čudne priče
Žena je rodila trojke ali TRI BRATA SU BILA RAZDVOJENA NA ROĐENJU: Kada su se napokon sreli, otkrili su da su dio jedne strašne priče
.

Njihov nevjerovatan slučaj otkriven je kada su se braća ponovo srela, što se deilo na potpuno nevjerovatan način.

Robert Shafrana jedan je od braće, 1980. godine krenuo je na fakultet.

Tamo se iznenadio srdačnošću kojim su ga potpuno nepoznate kolege dočekale. Ispostavilo se da su mislili da je on zapravo neko drugi -Eddy Galland, student koji je prethodnu godinu proveo na istom fakultetu. Dva mladića izgledala su gotovo identično, isto se ponašala, čak su i trenirali isti sport, voleli iste stvari i govorili na isti način, iako se nikada nisu upoznali.

braca1

Kada su njihovi zajednički prijatelji shvatili da su obojica usvojena kao bebe, i da su rođeni istog dana, rešili su da ih spoje. Braća su se susrela, i odmah je bilo jasno da su jednojajčani blizanci, što je najzad morala i da im potvrdi agencija za usvajanje.

Zatim se dogodilo nešto još neobičnije: kada se njihova priča pojavila u lokalnim novinama, javio im se još jedan mladić koji je tvrdio da izgleda isto kao oni. Bio je to Michael Domnitz, student s drugog njujorškog fakulteta.

braca2

Tri brata su razdvojena i usvojile su ih potpuno različite porodice, a potom su godinama morali da dolaze u Centar na različite testove kako bi se pratio njihov razvoj. Ispostavilo se da sva trojica imaju vrlo visok IQ, a broj dodirnih tačaka bio je veliki - čak su i nevinost izgubili u otprilike isto vrijeme.

Sreća zbog ponovnog susreta braće nije trajala dugo - kada je imao 33 godine, poslije borbe s depresijom, Edi je sebi oduzeo život, ostavivši iza sebe suprugu i kćerku.

 

Ne propustite