Uživajte u predivnom Zagrebu sa smještajem u modernom tematskom hotelu The Movie!

Kiosk
Uživajte u predivnom Zagrebu sa smještajem u modernom tematskom hotelu The Movie!
-

Zagreb, glavni grad Republike Hrvatske, jedan je od najstarijih europskih gradova ali i jedna od najmlađih europskih metropola. O dugoj povijesti govori podatak da je njegova biskupija osnovana 1094. godine a 1242. godine proglašen je slobodnim kraljevskim gradom. Nastao je na mjestu gdje se posljednji obronci Alpa spajaju s rubovima panonske doline, stvarajući obroncima planine Medvednice (najviši vrh je Sljeme visine 1035 m, inače omiljelo izletište Zagrepčana) i dolinom rijeke Save prostor idealan za izrastanje grada.

2

Od projleća do jeseni mnogi se priredbe i izloženi događaji na otvorenom te su prava atrakcija za posjetitelje i zaslužne su za posebnu atmosferu grada. Najvažnije zagrebačke kulturne institucije i mnogi hoteli, od kojih su veliki dio u međunarodnim hotelskim lanacama, smješteni su u samom središtu grada, u pješačkoj zoni koja je - kada se vrijeme dozvoljava - vjerojatno najveći europski kafić na otvorenom.

3

Tu su i druge atrakcije kao što je živopisna tržnica na otvorenom - jedna od posljednjih u Europi, koja je apsolutno prvorazredni doživljaj za sve koji dođu u Zagrebu. Tu ćete osjetiti već pomalo zaboravljene mirise i okuse djetinjstva te uživati ​​u šarenilu… Iako kulturom i zemljopisnim položajem srednjoeuropski, arhitekturom barokni, Zagreb u mnogočemu živi mediteranskim načinom života. I baš zbog tog spoje na - priznaju svojim gostima - grad specifičnoga šarma i gostoljubivih, srdačnih ljudi. Mnogi kažu, bez konkurencije! Šetnja Zagrebom zanimljivo je i ugodno putovanje kroz povijest i sadašnjost.

4

 

Izaberite jedno ili dva noćenja sa doručkom u hotelu The Movie i uživajte u Zagrebu - jednom od najstarijih europskih gradova!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite