DEDO I UNUKA ULAZE U PAROVE, SRPSKI PJEVAČ ŠOKIRAO REGION: Kad čujete koliki je NJOJ HONORAR, zanijemit ćete!

Show
DEDO I UNUKA ULAZE U PAROVE, SRPSKI PJEVAČ ŠOKIRAO REGION: Kad čujete koliki je NJOJ HONORAR, zanijemit ćete!
.

Osma sezona rijalitija "Parovi" počinje večeras i napravljene su ogromne promjene kada su rijaliti igrači pitanju, ali isto tako je promijenjen i enterijer, po ugledu na svjetske šou-programe.

Oprema je stigla sva, potpuno nova LED iz inostranstva, preko 100 najsavremenijih kamera postavljene su na svakom uglu kuće, a kuća je opremljena i novim namještajem. Za razliku od prošle sezone, u osmoj buduće stanare očekuje ogroman luksuz, te raspolaganju imati frizera, šminkera, pedikira, kao i masera.

Ipak, kako svaki rijaliti najprije čine igrači, produkcija se potrudila da u osmu sezonu ubaci ozbiljnu ekipu. Kako ekskluzivno saznaje, medu poznatim imenima naći će seJelena Golubović, Era Ojdanić, Lepa Lukić, kao i pobjednik dvije sezone Nenad Marinković Gastoz. Sve je spremno za spektakl. Mnogo je rađeno na ovom projektu, koji će sigurno oduševiti sve gledaoce.

13-xgastoz-620x0

foto: Printscreen

Jelena Golubović je kec iz rukava. Svi znaju da je ona interesantna, ali i intrigantna osoba koja je spremna na sve radi dobrog spektakla. Ona je prije nekoliko dana poslije dužeg vremena bila na ,,Hepiju" kako bi potpisala ugovor i uselila se sa novim cimerima - započeo je izvor priču i dodao:

Interesantna je činjenica da će se Era Ojdanić useliti zajedno sa unukom i time pokazati kako se pravi rijaliti šou.

458225-era-ojdanic01-news1-pink-ls-e1567323347660-750x383

foto: Printscreen

Lepa Lukić takođe je na spisku učesnika koji će se pojaviti u osmoj sezoni, a šuška se da je dobila nevjerovatnih 2.000 eura sedmično.

Produkcija je odlučila da Gastoz bude jedan od vodećih rijaliti igrača u osmoj sezoni, ali ga nije bilo lako ubijediti. Pjevač se zadužio na mnogo mjesta jer živi brz život i ne može da zaradi onoliko koliko potroši. Čelni ljudi Televizije ,Hepi" obećali su da će mu isplatiti sve dugove, ali pod uslovom da on ponovo ude u rijaliti",završio je priču izvor blizak produkciji .

Ne propustite